Succesfuld kæde fejrer jubilæum: Så er der gratis fadøl

Generelle nyheder

07/08/2023

Foto: Shuttertsock
Foto: Shuttertsock

Skrevet af Redaktionen

Der er vel ikke noget bedre end gratis fadøl. Mon ikke det kan få køen hos kæden til at vokse eksplosivt.

Lørdag d. 12. august 2023 kl. 10 slår Kirppu Holstebro dørene op til en lidt anderledes dag end normalt. Butikken fejrer nemlig 7 år i Holstebro og inviterer derfor indenfor til gratis fadøl og sodavand. 

Det præcis 7 år siden, at Kirppu Loppesupermarked åbnede butikken i Holstebro. Kirppu Holstebro var kædens 6. butik og den første satsning i det jyske. Siden har konceptet vokset sig væsentligt større med sine nu 24 butikker, hvoraf hele ni af butikkerne ligger i Jylland - og den tiende er sat til at åbne i Viborg d. 30. september. 

Ikke en københavnertrend

Fejlagtigt tror mange at genbrug og miljøtækning er en københavnertrend. Men det er kæden bestemt ikke enig i.

"Der var mange, der mente det var lidt af et sats, da vi valgte at åbne butikken i Holstebro. Men med ni butikker og en tiende på vej, må vi altså bare konstatere, at det bestemt også er in med genbrug i det jyske," siger Kirppu Loppesupermarkeds driftschef, Pernille Seidenfaden, og følger op "omvendt kan det jo ikke komme bag på nogen, at jyder kan spotte en god handel, når de ser en."

Fordommen bliver da også gjort til skamme når man kigger på væksten i Holstebro butikken, alene fra 2021 til 2022 kom 30% flere på besøg i butikken på Lundholmvej 5, og holder prognoserne ser det ud til, at Kirppu Holstebro kan forvente en yderligere stigning på 30% igen i år. 

Har solgt mere end en million loppefund

"Det har altid været ekstremt vigtigt for os i Kirppu, at have respekt for lokalmiljøet" fortæller Kirppu Loppesupermarkeds driftschef, Pernille Seidenfaden og fortsætter: "Da vi først besluttede at åbne i Jylland, var det virkelig vigtigt for os, at vi ikke kom til at være sådan nogle Københavnersnuder, der bare dukkede op og åbnede en butik uden respekt for det lokale. For os er det alfa-omega at de lokale kan lide konceptet og føler sig trygge ved at sælge deres ting hos os."

Og det må siges at være lykkes. Siden butikkens åbning har personalet i Kirppu Holstebro solgt mere end en million loppefund for deres standlejere på de 250 stande i butikken. En af de kunder, der har nydt godt af Kirppu Holstebros succes er, Arne, der har haft stand siden butikken i Holstebro åbnede. Han har solgt ud af de ting, han har akkumuleret over et liv, samt genbrugsguld han finder andre steder. De penge han har tjent ind gennem standen, har han brugt på ferie med børn og børnebørn, og som han siger: 

"Jeg sælger de ting, jeg ikke længere bruger i Kirppu Holstebro. Både fordi det er hyggeligt, og fordi det er for godt til at smide ud. At det så samtidig kan give mig mulighed for at få flere oplevelser med mine børn og børnebørn, det er jo ikke noget, man kan kimse af."

I juli måned beslutte Arne sig for at få solgt lidt ekstra ud og bookede ekstra stande, så han havde tre til hans ting. Det lykkedes ham at sælge for imponerende 11.644 kr. på den ene måned.  

Gratis fadøl til fødselsdagsfest i butikken 

Er du ikke helt røget med på trenden om genbrug, er der lørdag d. 12. august ekstra god grund til at lægge vejen forbi Kirppu Holstebro, fortæller Kirppu Holstebros butikschef, Pia Jensen:

”I Kirppu har vi tradition for at byde kunder, både tidligere, nuværende og fremtidige, indenfor til en kold fadøl eller et glas sodavand på fødselsdagen. Det gør vi selvfølgelig også hos os, når vi fejrer dagen d. 12. august - der vil også være mulighed for at møde vores maskot Loppen Louie, der deler slikkepinde og balloner ud.”

Du finder Kirppu Holstebro på Lundholmsvej 5. Der vil være festligheder fra kl. 10-17 lørdag d. 12. august 2023. Vil du selv prøve kræfter med at sælge ud, kan du i forbindelse med fødselsdagen booke standleje med besparelse.