Alternativ 4-års fødselsdag: Gratis fadøl og sodavand til alle på lørdag

Forbrug

13/04/2023

Foto: Kirppu
Foto: Kirppu

Skrevet af J. Bøgen

Mon ikke, det nok skal trække en del besøgende?

D. 20. april er det præcis 4 år siden at Kirppu Loppesupermarked åbnede deres første butik på Fyn.

Kirppu Dalum blev dengang butik nr. 12 – et koncept der har vokset sig væsentligt støre med sine nu 24 butikker.

Siden åbning har en halv million Fynboer lagt vejen forbi og fundet ikke mindre end 800.000 loppefund, de ikke har kunne leve uden.

I Kirppu ser de generelt set en stigende tendens i tilgangen til genbrug – og det ses bestemt også i Odense lokationen. Alene i de 3 første måneder af 2023 har Kirppu Dalum haft besøg af 50.000 mennesker og solgt ikke mindre end 75.000 loppefund.

Gratis fadøl og sodavand

Har du endnu ikke været forbi netop Nirppu i Dalum, kan du passende sætte kryds i kalenderen nu på lørdag d. 15. april, Det fortæller Kirppu Dalums butikschef, Freja Olsen:

”Der er tradition for i Kirppu, at vi tilbyder gratis fadøl og sodavand ved fødselsdage. Og det gør vi selvfølgelig også denne gang. Har man børnene med er der også mulighed for at møde Loppen Louie og hoppe på vores hoppeborg, Loppeborgen. Det plejer at være en rigtig fest dag.”

Du finder Kirppu Dalum i Dalumcentret på Dalumvej 42 i Odense SV. Der vil være festligheder fra kl. 10-17 lørdag d. 15. april.

Vil du selv prøve kræfter med at sælge ud, kan du i forbindelse med fødselsdagen booke standleje med besparelse.

Hvad er Kirppu?

De 12 Kirppu-butikker er såkaldte loppesupermarkeder. Det er et koncept, hvor privatpersoner kan leje en stand for en periode til ting, de vil sætte til salg.

Sælgerne fastsætter selv priserne på tingene, men i modsætning til på loppemarkeder er de ikke selv til stede. I stedet tager kunderne de ønskede varer med til kassen, hvor de betaler til butikkens personale.

Bagefter får sælgerne udbetalt overskuddet, efter butikken har taget en 19 procent i kommission.