Shopamok i hotdogs og fadøl: Kommunale embedsmænd brændte 130.000 kroner af på buffet i Sydkorea

Generelle nyheder

23/10/22 | 17:39

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Der blev på ingen måde sparet på noget, da Aalborg Kommunes eventafdeling lagde vejen forbi Sydkorea. Det for at sikre sig afholdelsen af et verdensmesterskab, det formentligt er de færreste, der nogensinde har hørt om.

Hvis ikke du har hørt om World Firefighters Games, er du formentligt ikke den eneste. Men hvis du bor i Aalborg, vil du uden tvivl komme til det i 2024.

Det skyldes at den specielle form for VM for Brandmænd, her bliver afholdt i den nordjyske hovedstad.

Men som Bjørknæs.dk nu kan afsløre, er det blevet en dyr omgang for skatteyderne allerede inden, at mesterskaberne overhovedet er i nærheden af at blive afholdt.

Det skyldes, at Aalborg Kommunes eventafdeling foretog en større offensiv på et eksklusivt Hilton-hotel i Sydkorea, hvilket skete som en del af bestræbelserne på at sikre sig mesterskaberne. Her afholdt embedsmændene en buffet, som endte med at stå de nordjyske skatteydere i omkring 130.000 kroner.

En væsentlig årsag til regningen størrelse var, at eventfolkene krævede røde pølser, så der kunne ske servering af klassiske danske hotdogs. Hvilket var en udfordring for sydkoreanerne, som tydeligvis almindeligvis ikke havde denne danske spise på sit menukort.