Skønhedsekspert: Denne særlige blanding giver dig ungdommens glød tilbage

Generelle nyheder

10/6/23 | 04:21

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Katrine Lykke

En skønhedsekspert deler derfor her sit bedste råd til, hvordan du hurtigt får en strålende hud igen med glød og farve, der matcher dit 20 år yngre jeg.

Synlige tegn på aldring er næsten umulige at fjerne uden kirurgi, men de kan som regel skjules ved hjælp af makeup. Det er dog ikke alle farvekombinationer og makeupprodukter, der giver et godt resultat. Ofte risikerer man at komme til at se for sminket ud, mens man uden makeuppen føler sig helt bar og måske er ked af alderens synlige tegn.

Men med dette skønhedstip fra 49-årige Melissa, der står bag TikTok-profilen @m_tag, kan du let, billigt og smertefrit få din gamle glød tilbage ved hjælp af tre almindelige produkter, som du sandsynligvis allerede har derhjemme.

 

Løsningen på ”flad, kedelig og ældet hud”

Melissas skønhedstip kræver en god fugtighedscreme, en foundation, der matcher din hudfarve, og en highlighter i en smuk perlemorfarve. Tricket er, at du skal blande alle tre produkter sammen på bagsiden af ​​hånden, før du fordeler blandingen i ansigtet. For at det skal virke, skal alle produkterne have en flydende konsistens, så de ikke skiller, når de påføres huden.

Ifølge den modne skønhedsekspert er tricket en perfekt løsning, hvis du kæmper med ”flad, kedelig eller ældet hud”.

 

Tricket, som får andre til at spærre øjnene op

Skønhedstippet fik Melissa selv, da hun en dag så den smukkeste 68-årige kvinde med strålende hud, der virkelig fik Melissa til at spærre øjnene op. Melissa var så imponeret over den ældre kvindes flotte glød, at hun ikke kunne lade være med at spørge hende, hvordan hun kunne have så flot en hud, og kvinden gav Melissa tricket, som hun nu deler med alle andre, der også ønsker ungdommens smukke glød tilbage.