Skønhedsekspert: Få bugt med rynkerne med dette lette trick

Virale historier

03/06/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Katrine Lykke

Rynker er en naturlig del af aldring, men alligevel er vi mange, der kæmper en indædt kamp imod alderstegnene. Her kan du let komme til at købe dig fattig i dyre anti-age-cremer, men det behøver ikke at være så dyrt eller avanceret, fortæller skønhedseksperten, der her giver dig det bedste råd til, hvordan du får bugt med rynkerne.

Fine linjer og rynker dukker op overalt i ansigtet, særligt omkring øjne og mund. Nogle mener, at det giver ansigtet karakter, mens mange andre vil helst være fri. Særligt de lodrette ”rygerlinjer” om munden og kragetæerne om øjnene vil de fleste gerne slippe af med.

Du behøver ikke en masse dyre cremer

I stedet for at købe en række forskellige skønhedsprodukter, der lover dig et ungdommeligt udseende, er en enkelt god øjencreme nok, ifølge skønhedseksperten bag profilen @maturmakeupmadesimple. I en video på TikTok demonstrerer hun, hvordan du får det bedste ud af din creme. Øjencremens gode virkning er nemlig ikke kun forbeholdt dine øjne. Den kan faktisk bruges i hele ansigtet med flotte resultater.

Her skal du dagligt smøre creme på

"Der er to steder i dit ansigt, hvor du skal bruge din øjencreme, og jeg vil vædde på, at du ikke gør det," fortæller skønhedseksperten i videoen, før hun afslører tricket: Nemlig at du skal duppe en tyk, fugtgivende øjencreme over både øjenlåget og over dine læber.

Også i den yderste øjenkrog kan øjencremen gør en forskel, hvis du vil undgå kragetæer og folder på øjenlåget, og området mellem næsebor og overlæbe bør også smøres ind, ifølge skønhedseksperten: "Dup et tykt lag creme mellem din næse og mund. Det er et sart område, og ja, du får altså også rynker og linjer der.”

Det er altså nok med et enkelt godt skønhedsprodukt, men vælg øjencremen med omhu. ”Den skal være tyk og fugtgivende,” siger skønhedseksperten og anbefaler også en god olie til formålet.