Putter champagneprop i mikroovnen. Det næste, der sker, vil forbløffe dig

Generelle nyheder

05/03/2023

Screenshot: TikTok @andrelifehack
Screenshot: TikTok @andrelifehack

Skrevet af Emil B.

En fyr, der går under navnet andrelifehack, efterprøver mange forskellige typer lifehacks og andre forbløffende ting. Og nu har han altså fundet en med en champagneprop, der bliver forvandlet, når den bliver puttet i mikrobølgeovnen.

Den vilde forvandling

I videoen, der i skrivende stund har, 117.700 likes, viser en person først, hvad der sker, når man putter en champagneprop i en mikrobølgeovn. Han giver den kort tid og tager den ud – og voila! Den er forvandlet til en vinprop.

Andre ser forbløffet på det, og beslutter sig derfor selv for at prøve denne, for ham, magiske ting.

Han putter selv sin champagneprop ind i mikrobølgeovnen, derefter tænder han for den. Han giver den også kun et par minutter, før han igen tager den ud. Og for ham virker det også upåklageligt, og han ser forundret på den.

I sjov stiller han sig derefter med en stol, der har fire korkdupper, og svinger den fra side til side.

Ikke det eneste, han tester

I videoen tester han dog også andre ting. Han tester også, om det er muligt at få tændstikker til at danne en stjerne ved at hælde et par dråber vand i midten af dem.

Han hælder et par dråber vand på dem, og det får dem rigtigt nok til at danne en stjerne nedenunder dem. I næste klip bliver han dog af uforståelige årsager vrissen og sprøjter dem til med vand.

Hans følgere holder af ham

I kommentarsporet holder folk tydeligvis af ham. En skriver: "Du er så sød 😏 fortsæt med din entusiasme 🌟"

Og særligt den sidste af hans hacks, hvor han viser, hvordan man renser et gult telefoncover i en blanding af tandpasta, sæbe, bagepulver og hvid eddike, får folk til at komme med deres egen mening om det. En siger: "Sæt peroxid; især hårperoxid på telefoncoveret og smid det udenfor i den varme sol. Det gule er væk 😃"

En anden er dog skeptisk over for sådanne "vidundermidler": "Den sidste skyldes hovedsagelig varmen fra enheden. Brune pletter kan i så fald ikke renses."