Orkanen "Ian" raser i Florida: Superbilsentusiast mister kæreste ejendele

Generelle nyheder

30/09/2022

Kilde: Instagram @lambo9286

Skrevet af Emil B.

Den tropiske storm, Ian, hærger lige nu det sydlige USA og har på tragis vis krævet mindst 12 menneskeliv. Men det er ikke kun menneskeliv, den tager. Superbilentusiasten, Ernie, har mister to af sin kæreste ejendele.

Storm skyllede bilen væk

For bare et par uger siden delte den kæmpe bilfan billeder af sig selv med sit nye legetøj: en gul McLaren P1 (originalpris: 1,1 millioner euro, topfart: 350 km/t)

Den være en værdssat ejendel, og han delte derfor jævnligt billeder af den på sin instagramprofil.

Men så ramte orkanen hans bopæl, Florida. Den rev simpelthen hans garageport op og  skyllede hans McLaren ud.

Kilde: Instagram @lambo9286

Bil endte på toilettet

Hans fine nye McLaren blev revet ud fra hans bopæl og flød med stormfloden, mens dens ejer så magtesløs til over synet.

Den skyllede hele vejen ud til et nærliggende toilet. Ud fra billeder at bedømme ser det ud til, at det følsomme carbonhus er beskadiget og de vanvittig dyre magnesiumfælge blev stærkt beskadiget.

Heldigvis dækker forsikringen, som nogle brugere skriver, da den også kan bruges ved biler.

Delte meninger: Både sympati og hån

Inde på Instagram er der delte meninger om forløbet. Rigtig mange er stærkt følelsesladede. En skriver blandt andet: "Jeg er så ked af det, det er hjerteskærende." En anden er bekymret for ejeren af bilen: "Hold dig sikker, biler kan udskiftes."

Nogle håner dog også ejeren: "Top 10 billeder taget øjeblikke før en katastrofe," mens en anden er direkte vred over, hvor ubetænksom, han mener, Ernie har været: "Hvordan fanden kan du efterlade bilen i din garage, hvis du vidste, at en storm var på vej. Du burde have fået sendt den ud af staten til et midlertidig sted.

Ernie skal dog ikke se sig om efter en ny superbil eller vente på, at hans nuværende bliver fixet. Han ejer stadig en himmelblå Lamborghini Aventatdor.