Politibil forulykker under udrykning: Person meldes dræbt

112

25/9/22 | 11:13

Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk

Skrevet af Redaktionen

Ifølge Presse-fotos.dk er en person blevet dræbt efter en politibil under udrykning er kørt sammen med en personbil. Det er sket under udrykning til et alvorligt færdselsuheld.

Det er webmediet presse-fotos.dk, der beretter, at en person er meldt dræbt efter en kollision mellem en politibil og en personbil.

Uheldet skete på Strandvejen mellem Billesborgvej og Stevnsvej i Køge, hvor en politibil under udrykningskørsel kørte sammen med en personbil. Strandvejen blev herefter spærret i begge retninger.

”Jeg kan bekræfte, at en patruljevogn og en anden personbil har været involveret i et færdselsuheld. Uheldet skete i forbindelse med, at patruljebilen under udrykning var på vej til et andet alvorligt færdselsuheld,” siger vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi Emil Grønning til B.T.

Politiet har ikke meldt officielt ud om omfanget af tilskadekomne, men Presse-fotos.dks fotograf oplyser fra ulykkesscenen, at betjente netop har fortalt til en person på stedet, at en af hans pårørende er afgået ved døden.

Der arbejdes stadig på ulykkesstedet, og der afventes en officiel udmelding i forhold til omfanget af ulykken.