Mens danskerne kæmper for at betale deres regninger: Mette og Barbara tager på luksustur til USA,

Generelle nyheder

28/09/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Samtidig med at statsministeren igen og igen maner til økonomisk besindighed for danskerne, måtte de betale for, at hun sammen med blandt andet Barbara Bertelsen kunne komme til USA med stil.

Det er formentligt de færreste små og mellemstore erhvervsdrivende, der i denne tid ikke kigger ængsteligt hen mod el- og gastælleren. På samme måde som de store regninger i forlængelse af både energikrisen og inflationen, har gjort store indhug i manges privatøkonomi.

Hvilket også ad flere omgange har fået Mette Frederiksen til at kræve besparelser - eksempelvis ved at skrue ned for varmen den kommende vinter i offentlige bygninger.

Men det er ifølge Bjørknæs.dk sket samtidig med, at Mette Frederiksen ikke selv synes at være gået forrest med et godt eksempel, da hun i sidste uge rejste til New York.

Således kan gravermediet berette, at hun sammen med Barbara Bertelsen og endnu en medrejsende embedsmand, var at finde på 1. klasse frem og tilbage over Atlanten.

I Mette Frederiksens følge var der deltagelse af yderligere fire embedsmænd, der dog måtte nøjes med langt billigere pladser på flyet, da de fulgtes med statsministeren til FNs generalforsamling og hendes efterfølgende igangsætning af kampagnen for at få Danmark indvalgt i Sikkerhedsrådet.

Hvad synes du om Mette Frederiksens valg af rejseform og de omkostninger, det giver for statskassen?

Er du interesseret i at læse mere om Mettes manglende bilag, så kan du købe Lars Bjørknæs' kommende bog.