Kvinder raser over nabo: Modtager aggressivt brev om sin svigermor

Generelle nyheder

30/03/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En kvinde udtrykker sin frustration over anonym seddel henvendt til svigermor.

Vred seddel fra anonym nabo

En kvinde gik til det engelske forum for forældre, ’Mumsnet’, for at udtrykke sine frustrationer over en af sine naboer, som efterlod en vred seddel på sin svigermors bil. "Jeg er så frustreret og ked af det her," skrev hun og forklarede, at hendes svigermor kommer og passer hendes to-årige tvillinger halvdelen af ugen. Hun parkerer altid på gaden, og der har aldrig været et problem før.

Svigermoren fandt efter sigende en seddel på forruden af sin bil, hvor der stod: "Din parkering er meget hensynsløs. Du efterlader store huller mellem din bil og de andre biler, hvilket gør det svært at parkere.”

"Mine børn kører i skole og de skal kunne parkere uden for vores eget hus om morgenen. Lær venligst at parkere bedre!
-Irriteret nabo."

Kvinden hævder, at hendes svigermor ikke efterlader nogen "store huller" mellem bilerne, og mente, at "ingen ejer parkeringspladsen på vejen uden for deres hus".

Andre brugere gik til tasterne i kommentarsektionen for at dele deres tanker. Mange af brugerne var helt enige i, at "anonyme noter er dårlig stil". 

Et andet dilemma

Nogle sagde dog, at det også er irriterende, når de ikke kan parkere nogen steder i nærheden af deres hus "fordi andre har parkeret på en måde hvor de efterlader store mellemrum mellem bilerne".

En anden Mumsnet-bruger spurgte, om det er okay at klage ved at efterlade en seddel til naboerne om andre forhold, såsom støj.

Kvinden, med brugernavnet @spangledboots, forklarede, at hendes naboer holder fester med ”konstante brag fra dans og musik som bliver spillet alt for højt”.

Hun sagde, at hun ikke kan lide idéen om at skulle konfrontere sin nabo ansigt til ansigt, og at hun derfor ikke tør "gå derop". Hun forklarer, at hun i stedet er fristet til at efterlade en seddel, så hun kan klage uden at se sin nabo i øjnene.