Kvinde er rasende: "Min underbo er urimelig!"

Generelle nyheder

30/03/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En kvinde gik til de sociale medier for at dele sin frustration over nabo, som klager konstant.

"Jeg er bange for at gå på toilet om natten"

På det engelske forum for forældre og sociale medieplatform ’Mumsnet’ forklarede en kvinde med brugernavnet @TeaDrinkingBumbleeBee, at hun og hendes mand for nylig er flyttet til ind i en ny lejlighed med trægulve, som er hovedårsagen til problemet. Hun sagde, at "flere gange er vores underbo kommet op for at klage over støj". 

Han påstår, at der konstant "bankes og skrabes" på gulvet, og han bliver ved med at klage over, at de ”larmer for meget”.

Hun hævder, at deres støjniveau er helt normalt, bortset fra en skrivebordsstol som sommetider bevæger sig hen over gulvet, da hendes mand arbejder hjemmefra. 

Kvinden udtrykte sin frustration og skrev: "Hvad i alverden skal vi gøre? Jeg er gået i seng, og jeg er nu bekymret for, at han igen vil klage, bare jeg står op og går på toilet!"

Hun forklarede, at hun købte nogle filtpuder til bunden af stolene, men hun har ikke råd til at få tæpper, som er store nok til at dække hele gulvet.

Hvad kan man gøre?

Brugere på forummet gik til tasterne for at dele deres tanker om situationen, og nogen fortalte, at de havde et lignende problem, da de boede i en lejlighed med trægulve.

Løsningen var for nogen at have hjemmesko på, når de var hjemme, for at minimere støjen når de gik rundt.

En anden bruger foreslog, at hun kunne købe billige tæpper fra Ikea og anbefalede, at de ikke brugte sko indendørs og ikke brugte nogle apparater om natten, for at minimere støj mindst muligt.”

"Det lyder ikke som om du laver noget urimeligt, som at holde fester med høj musik eller laver aerobic om aftenen. Hvis din nabo ikke kan tåle at høre på normal støj, som mennesker nu engang laver, skal han flytte og bo i en lejlighed på øverste etage eller et hus."