Kvinde besøger afdøde fars grav for første gang: Så besøger en uventet gæst hende

Generelle nyheder

12/12/2022

Foto: TikTok @jadasezer
Foto: TikTok @jadasezer

Skrevet af Emil B.

Ens forældres død er altid en tragisk hændelse. Det var det også for Jada Sezer, psykolog og ambassadør for UN Women UK, da hun besøgte sin fars grav. Heldigvis fik hun uventet støtte.

Mødet blev fanget på video

I videoen ser vi, hvordan kvinden besøger sin fars grav. Ud ad det blå springer en kat op til hende og lægger sig ved hende, som om den ved, hvor trist kvinden er.

Jada fortæller, at katten bliver ved hende, indtil hun skal tage afsted. Inderst inde håber hun at kunne tage katten med hjem, men hun er ikke sikker på, om den har en ejer.

Derfor tager hun den med hen til en dyrlæge, der tjekker, om den har en ejer. Her sidder katten tålmodigt i en lille blå sele på undersøgelsesbordet, mens dyrlægen undersøger den for en chip.

Heldigvis finder dyrlægen ikke en chip på katten, og Jade får mulighed for at tage den med hjem til sig selv. Dette vælger hun selvfølgelig at gøre.

Da hun kommer hjem med katten, døber hun den: "Yoshi", og klippet slutter af med at sige velkommen til familien.

Og under videoen er brugerne ikke i tvivl, om hvorfor hun lige netop fik besøg af kat.

Kommentatorer overbevist om, at katten er sendt af hendes afdøde far

I kommentarsporet under videoen er brugerne ikke i tvivl om, hvorfor en kat valgte at hoppe op til hende: "Det er din far. Han kom tilbage for at beskytte dig endnu en gang."

Det er en anden bruger enig i: "Far sendte Yoshi til dig❤️"

En tredje bruger deler en lignende oplevelse, han har haft: "Min kat Simon kom til mig som en herreløs kun få dage efter min mor døde, og han er den dejligste kat, jeg nogensinde har haft. 10 år og han er stadig min lille mand ❤️"