Forfærdelig hændelse: Mand kvæler 12-årig dreng på McDonalds

Generelle nyheder

29/09/2022

Kilde: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En dreng troede bare, han skulle hygge sig med sine venner på McDonalds. Men så tog det en uventet drejning, da ham og et par venner fjollede rundt med deres mad og blev konfronteret på voldelig vis af en mand.

En træls afslutning på restaurantbesøg

Mandens partner advarede drengen. Nogle i gruppen forlod også restauranten, men den angrebne dreng blev der, fordi han ikke ville råbes af og tvinges ud derfra.

Det tog derefter en bizar drejning, da voldsmanden angreb drengen og tog kvælertag på drengen. Sådan fortsatte det i noget tid, indtil det heldigvis blev stoppet igen. Drengen havde dog fået varige mén.

Fotografier, der blev præsenteret for retten under retssagen, viste de resulterende blå og sorte blå mærker på barnets hals.

Han fortalte også, at han ikke kunne trække vejret, mens det stod på, og at hans nakke var øm flere dage efter hændelsen.

Det satte sig i ham. Den 12-årige fortalte i sin offererklæring, hvor slemme hans skader var. Så slemt oplevede han det, at han nu er nervøs for at forlade sit hjem.

Gerningsmand gav helbredsproblemer del af skylden

Under forhøret af gerningsmanden brød han flere gange sammen på grund af sine frygtelige følelser af skam. Det fortæller hans advokat, David Kilty, i retten.

Han indrømmede derfor også straks sin skyld kom ikke med undskyldninger. Dog påpegede han, at helbredsproblemer kunne bære noget af skylden, og manden bad dommeren tage højde for dette i sin afgørelse.

Det gjorde Dommer Wendy Lloyd, men mindede manden om, at han på trods af helbredsproblemer stadig havde handlet helt forkert. "Du burde have vidst bedre - meget bedre," formanede hun ham. "Ja, det burde jeg," svarede han.

Dommeren pålagde ham at betale erstatning til drengene. Hun indførte også et udgangsforbud fra 19.00 til 07.00 de næste fire måneder.