Vanvittig video: Livsfarlig hundeluftning tog voldsom drejning

Kæledyr

23/12/2022

Foto: TikTok @anthonymooren174
Foto: TikTok @anthonymooren174

Skrevet af Louise S.

Et overvågningskamera har filmet en voldsom hændelse, de fleste ikke drømmer om at skulle opleve i deres liv. For et kærestepar, der var ude at lufte deres hunde, skete der noget på turen, der gav dem en slem forskrækkelse. De havde hver deres reaktionsmønster – og heldigvis for det – for hvordan reagerer man, når man pludselig ser en bjørn foran sig?

Viral video i omløb

Hændelsen er blevet delt som et klip for det sociale medie TikTok og har i dag over 500.000 visninger. Videoen er blevet set af brugere helt fra Brasilien til Japan. I videoen ser man en mand og kvinde komme gående med deres to hunde ind i en lade, hvorefter de hurtigt bliver opmærksomme på en bjørn, der har gemt sig derinde.

Et belejligt hulemandsinstinkt

Kvinden, der kommer gående bagerst, reagerer hun hurtigt, da hun ser bjørnen, ved at løbende skrigende væk. Manden reagerer modsat aggressivt ved at råbe ad bjørnen og gør sig stor over for den. Da bjørnen træder ind i billedet, kommer mandens hulemandsinstinkt frem i ham, og han stormer frem og slår den i hovedet.

Larm holder bjørnen på afstand

Højrehåndshooket lod til at overraske bjørnen. Det gav manden tid til at overlade hundesnorene videre til kæresten, så han kunne koncentrere sig om at skræmme bjørnen helt væk. For at holde bjørnen på afstand greb manden til en sneskovl og et skraldespandslåg, som han hamrede sammen. De høje lyde lod til at skræmme bjørnen, der løb ud af laden.  

Foto: TikTok @anthonymooren174

En heldig heltedåd

Ifølge diverse guides til bjørneangreb var mandens reaktion en farlig en af slagsen. Men det er samtidig det, man opfordres til at diverse bjørneangrebsguides, hvis du bliver angrebet af en bjørn. Høje råb og lyde og viftende arme vil få bjørnen til at tro, at du ikke er et nemt bytte.

Du kan se hele videoen her fra TikTok her: