Elsker du Mads og monopolet? Svigermor tilbyder hushjælp, men kun til særlige ting

Generelle nyheder

24/04/2023

Foto: Happy Motherhood
Foto: Happy Motherhood

Skrevet af Emil B.

En nybagt mor fik et tilbud fra svigermor. Hun ville hjælpe til i huset, men da svigermor fortalte, hvad hun ville hjælpe til med, stod moren i noget af et dilemma.

De udmattende måneder

Månederne efter baby er en udmattende tid for forældrene. Livet er ikke det samme, som det har været. Babypasning kræver alt tid og overskud – selv madlavning og rengøring.

Kate fortæller: "at være førstegangsmor er det sværeste job, jeg nogensinde har haft, men også det mest givende." På TikTok dokumenterer hun sit liv som nybagt mor og deler sin oplevelse af alle de "endeløse nætter."

Hun siger videre, hvordan: "Bleer skal skiftes 15 gange om dagen. Baby skal ammes hver 1-2 time. Du kan ikke få kvalitetssøvn, fordi du vågner op for at amme hver time om natten og forbliver vågen."

"Hvorfor fortæller folk dig ikke alt dette, før du får børn?" spurgte Kate. "Jeg var fuldstændig uforberedt."

Fik støtte af svigermor

Svigermor havde set det, og derfor tilbud hun moren hjælp. Men moren ville kun flytte ind i to måneder for at hjælpe til med babyen.

Moren afslog derfor tilbuddet: "Jeg tror ikke, jeg har brug for hjælp til en baby," forklarede hun. “Jeg ammer ham 24/7, så han er altid ved siden af ​​mig," siger hun og tilføjer, at det hun har brug for hjælp til, er "opvask, endeløs tøjvask, rengøring af brusere og gulvvask, madlavning." Alle de aktiviteter, som mødre har problemer med at klare selv.

Kate lavede flere opslag, og hendes følgere reagerede på det. En af følgerne fortalte, at hendes svigermor betalte for en rengøringsdame to gange om måneden i seks måneder. Det var "den bedste gave nogensinde."

Og her på redaktionen er vi meget i tvivl. Ville du have sagt ja til at få en sådan type hjælp til den første tid som forældre?