Ambulanceredder blev kaldt ud til sit eget hjem: Det der skete var hjerteskærende

112

10/07/2023

Kilde: youtube
Foto: Youtube

Skrevet af Emil B.

En fars værste mareridt gik i opfyldelse, mens han var på arbejde som redder. Her modtog han et telefonopkald til og undrede sig kraftigt, da han så adressen - det var til hans eget hus.

Redderens værste mareridt

Paramedicineren Troy Heise arbejdede nathold i juli 2022. Selvom jobbet som paramediciner er udforudsigeligt, var det en hvilken som helst anden dag på jobbet.

Men hjemme gik hans kone, Sarah, ud til deres 12-årige søn, Flynn, efter han havde været i bad i alt for lang tid. Hun forsøgte forgæves at banke på døren, men det lykkedes ikke, så hun gik ind.

På badeværelset mødte et forfærdeligt syn hende. Sønnen lå livløs på gulvet. Flynn reagerede ikke på moderens forsøg på at få kontakt med ham, og hun vidste, at han skulle have hjælp, før det var for sent.

Hun ringede straks tre gange nul, det australske alarmnummer. Sarah forklarede operatøren, at hendes søn ikke trak vejret på grund af en hændelse, der skete, mens han var i bad. Uden Sarah var klar over det, blev hendes nødopkald rettet til en, hun kendte godt, nemlig hendes mand.

En chokeret mand svarede telefonen, og han fortæller: "I baghovedet tænker din hjerne, det her er ikke rigtigt, det her er ikke rigtigt. Det kan ikke være mit hus. Hvorfor skulle der ske noget slemt i mit hjem?"

Kilde: Shutterstock

Hans livs redning

Den paniske far skyndte sig hen til stedet og gjorde sit bedste for at håndtere det, han så, men frygten lammede ham: "Når det er din egen søn, er du følelsesmæssigt knyttet, du er bange, du er vred, du er bekymret. Jeg kunne ikke holde fatningen."

Hans bestræbelser på at genoplive sin søn gik ikke glat, så hendes kollega besluttede at tage over. Efter 30 smertefulde minutter med bekymring og angst frygtede Troy det værste.

Hans 15 år som redder gjorde, at han tænkte det værste: måske var Flynn væk for altid. Så mærkede faren dog en hånd på sin arm. Det var hans kollega. Det lykkedes dem at finde en puls, og Flynn blev kørt på hospitalet.

Tre dage efter havde hændelsen dog en tragisk udgang: Flynn døde. Dog kunne de trøste dem selv med, at Flynn på grund af organdonation kunne hjælpe andre, og de følte, at han på en måde levede videre på den måde.