Efter kølig start på juli: Sådan bliver vejret de næste dage

Generelle nyheder

03/07/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Drømmer du også om sol og varme?

Det kan godt være, vi er gået ind i den anden sommermåned i 2024, men det er altså ikke lige et memo, vejret har fået.

De første dage af juli har været plaget af kølige temperaturer, regn, blæst og generelt overhovedet ikke det vejr, vi gerne vil have, når det er sommer.

Men det kan da vel ikke blive ved på den måde, kan det? Lad os se, hvad DMI siger.

Onsdag

I dag starter ud med lidt eller nogen sol, men elllers bliver det mest skyet med stedvis regn og byger, særligt i den sydvestlige del af landet.

Temperaturerne når op mellem 15 og 19 grader.

I aften og i nat fortsætter det med at blive mest skyet med byger, og sidst på natten bliver bygerne ret kraftige i den vestlige del af landet, ligesom der også kan være torden med.

Temperaturen når ned mellem 10 og 15 grader.

Torsdag

I morgen står vi op til skyet vejr med udbredt regn og byger fra vest. Mod nord kan de blive ganske kraftige og også bringe torden med sig.

Senere kommer der dog opklaring fra vest, selvom der stadig kan komme byger og torden.

Dagtemperaturerne når op mellem 14 og 18 grader, og natten til fredag ned mellem 8 og 13 grader.

Fredag

På ugens sidste hverdag får vi også en del byger, tildels med torden, og der kan også komme hagl ned fra oven. Solen ser vi ikke meget til, men den kan da titte frem af og til i løbet af dagen.

Temperaturerne vil nå op mellem 15 og 18 grader, og det bliver blæsende med jævn til hård vind fra sydvest og vest, ved kysterne stedvis op til kuling.

Om aftenen og natten til lørdag bliver det mest skyet og efterhånden kommer der også regn eller byger ind over landet. Temperaturerne vil ryge ned mellem 10 og 15 grader.