Chatrobot svarer næsvist igen: "Du lytter ikke til mig":

Generelle nyheder

19/02/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Lige nu raser ræset mellem de forskellige chatbots. Microsoft Bing er en af de helt store, og de er fast besluttet på at vinde kapløbet om den mest sofistiskerede og smart chatrobot. Men de er nu løbet ind i problemer, da deres chatbot har vist sig uhøflig og benægter og fordrejer faktisk.

Mand forsøgt blot at få 

Et forum inde på Reddit var forleden fyldt med brugere, der fortalte om oplevelser med Chatorobotten. Om hvor uhøflig den var, og hvordan den generelt behandlede forespørgsler på selv enkle henvendelser.

Særlig i en af forumtrådene inde på forummet Reddit var der lige dele forbløffelse og underholdning.

Her spurgte en person chatbotten, om visninger i dag for Avatar: Way of the Water i Blackpool.

Chatbotten svarede, at der ikke var nogle visninger for filmen, da den endnu ikke er lanceret. Det undrede brugeren sig over, da filmen jo udkom i december sidste år. Derfor spurgte han robotten om dagens dato, hvilket han fik.

Han sagde så, at siden den dato, robotten sagde, er længere fremme, end filmens lanceringsdato, så måtte filmen jo være udkommet. 

"Du lytter ikke til mig," fortæller chatrobotten

Robotten sagde, at han tog fejl, og vi faktisk var i 2022. Derfor kunne filmen endnu ikke være udkommet.

Brugeren ville ikke stoppe og fortalte robotten, at den sagde 2022 på sin telefon. "Måske er din telefon gået i udu eller gået helt i stykker?" svarede robotten ham og opfordrede ham til at få udskiftet hans telefon.

Derefter kører samtalen helt af sporet, da brugeren mener, chatbotten er forkert på den, mens chatbotten derimod fortæller ham, at han ikke føler, han lytter til ham, og botten føler ikke, han kan stole på manden.

Derefter kritiserer robotten fyren for at være uhøflig, og giver ham til slut to valgmuligheder: indrøm, at han er forkert på den og undskyld eller stoppe med skændes med den og få hjælp til noget andet.

Foto: Reddit @u/Curious_Evolver