DMI: Varmen vender tilbage

Generelle nyheder

08/08/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Sommeren har haft nogle rigtig varme dage, og nu kommer der endnu en weekend med varmt vejr. Temperaturen kan snige sig op mod 30 grader.

Allerede fra på onsdag begynder temperaturen at stige til sommervarmegrader. Og i weekenden bliver det så rigtig varmt.

DMI melder ud om, at det kan blive 28 grader lokalt, måske kan det endda blive lidt varmere.

Hvor i landet, det bliver varmest, er endnu usikkert. Det afhænger af vinden, der på de foreløbige prognoser viser, at vinden kommer fra øst. Det betyder, at der bliver varmest i de vestlige egne.

Man kan altså forberede sig på en varm weekend, hvis man bor på Vestsjælland, Vestfyn eller i Vestjylland. De østvendte kyster får stadig godt vejr, men temperaturerne ligger et par grader lavere.

Det stabile vejr starter dog allerede fra ugens start, så selvom der måske kommer lidt regnbyger i løbet af mandag og tirsdag, så er vinden aftagende, ligesom temperaturen er stigende. Solen vil være til stede det meste af dagen, begge dage.

Fra onsdag ligger der et højtryk over Baltikum, der skaber en højtryksryg over Danmark. Det er den, der giver solskin og varme allerede fra nu og helt frem til og med weekenden.

Selvom skolen er startet og de flestes ferier er afsluttet, så kan man lige snyde sig til en ferielignende weekend allerede fra fredag. God fornøjelse.