David Beckham er mors dreng: Elsker at lave mad sammen med hende

Generelle nyheder

14/02/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Selvom David Beckham er blevet 50 år gammel og har spillet fodbold i det meste af sit liv, så er han forblevet en omsorgsfuld søn for sin mor den 74-årige Sandra og er meget åben omkring det.

Madentusiast med sin mor

De fleste kender historien om David Beckham. Som 11-årig vandt han en national konkurrence i færdighed, der ændrede hans liv totalt. Et år senere, da han var 12 år gammelt, skrev han kontrakt med Manchester United.

Resten er historie, som man siger.

Men på sidelinjen er der også en anden historie. Imens han var nok verdens mest kendte fodboldspiller, bevarede han stadig kontakten til sin mor.

Det var især som madentusiast, han forkælede sin mor. Han elsker nemlig at bære forklædet og laver ofte mad til Victoria og deres børn. og til sin mor. Faktisk har han engang fortalt, at han var besat af at finde den perfekte opskrift til risotto.

Deler ivrigt billeder på sociale medier

David Beckham er også kendt for ivrigt at dele sine oplevelser med at lave mad på de sociale medier.

For et par år siden delte han et billede af sig selv og sin mor og barn i køkkenet. Her var de ved at tilberede et lækkert måltid, som også virkede sundt og nærende.

Men det er ikke kun sunde billeder, han holder af at uploade. Faktisk uploader han også ofte billeder af mad, der ikke er så sundt. Her delte han et billede med teksten, hvor han også takker sin mor: "Fra festen i går aftes, en af ​​mine favoritter, da jeg voksede op. Tak, mor. Gammon, chips, spejlæg, ananas på dåse, ærter og bønner, coleslaw."

Han forklarede også, hvordan han laver sin ultimative hyggemad: "Og måske en toastie lavet i Brevile-brødristeren med baked beans." Han fortsatte med at forklare, hvordan han laver denne hyggeret: "Jeg puttede brødet i, Hovis. En lille smule smør på ydersiden, så det ikke klæber. Jeg putter de bagte bønner i, rister det i fire eller fem minutter og åbner det, ingen ost."

Foto: Facebook @DavidBeckham

Foto: Instagram @DavidBeckham