Dansk tøjmærke går konkurs: Nu kan du få 60% rabat

Generelle nyheder

31/05/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Man skal skynde sig, hvis man vil nå at gøre sig en god handel.


Det danske tøjmærke byLINDGREN er gået konkurs.

Det fremgår af tøjmærkets hjemmeside samt et opslag på Facebook.

Forklaringen på konkursen blot otte år efter, selskabet så dagens lys, skal findes i en række udfordringer, der de seneste år har ramt mange forretningsdrivende herhjemme og i resten af verden - Covid-19-pandemien samt krigen i Ukraine.

Eventyret er forbi

På Facebook skriver de to kvinder bag byLINDGREN:

ET EVENTYR ER FORBI

Et væksteventyr, der kun lige er begyndt, er forbi. byLINDGREN lukker!

På ganske få dage har vi måtte træffe vores livs sværeste beslutning – ikke kun som virksomhedsejere, men også som mødre og søstre.

De sidste år har været svære for vores lille virksomhed, hvor først covid-19 og efterfølgende Ukraine-krigen fundamentalt ændrede både markedsvilkår og forsyningskæder, og det har været ualmindelig svært at navigere i den børnetøjsbranche, vi ellers kender så godt.

Vi har satset alt, hvad vi ejer, kæmpet alt hvad vi kunne og hele tiden forsøgt at tilpasse vores forretning til de nye markedsvilkår.

Vi er chokerede og ulykkelige over så pludseligt at miste vores livsværk og vores søde, dedikerede og dygtige medarbejdere. Vi føler også, at vi svigter dig og vores mange loyale kunder, som altid har bakket op om og elsket byLINDGREN.

Den kommende tid er uvis og svær, og vi håber derfor på forståelse for, at vi ikke kan besvare de spørgsmål og henvendelser, der end måtte komme.

Et liv uden byLINDGREN bliver svært at forestille sig, men vi vil – når det hele om noget tid har bundfældet sig – forsøge at se tilbage på de mange fantastiske og lærerige år. Vi er stolte over dét, vi trods alt nåede at skabe, og at så mange mennesker har støttet og troet på os.

Tusind, tusind tak for denne gang, kære dig.

De kærligste hilsner

Anne & Katrine

byLINDGREN®

Et sidste udsalg

For at komme af med så meget af lageret som muligt, betyder det også, at byLINDGREN holder et allersidste udsalg på webshoppen.

Det betyder, at man får mellem 40 og 60 procents rabat på hele sortimentet - og her kan man både finde tøj til de yngste, de lidt ældre og faktisk også til voksne.

Hvis du vil give shoppen et kig, skal du ind på bylindgren.dk.