Dallasstjerne genfandt kærligheden som 73-årig: Mødte hende i et Zoom-opkald

Generelle nyheder

25/11/22 | 07:51

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Patrick Duffy og Linda Purl startede under en gruppebesked. Senere flyttede de snakken over til Zoom. Og det blev starten på deres livs kærlighed.

Ingen kendte Zoom i forvejen

De mødtes under Coronakrisen, og ingen af dem havde Zoom i forvejen. Derfor installerede de programmet, så de ikke skulle vente, indtil de kunne mødes fysisk igen.

Her snakkede de i timevis over Zoom, og de nød hvert et øjeblik i deres fantastiske romance. De snakkede både om stort og småt og under coronakrisen, havde de nok brug for at få bryde den ellers ensomme situation, som det har været for mange under COVID-19.

Fik muligheden for at spille teater sammen i Europa

De øjnede muligheden for at kunne lære hinanden endnu dybere at kende og tog derfor muligheden. Og de så sig ikke tilbage og elskede at kunne holde i hånd og dyrke den helt nære kærlighed.

De boede sammen, mens de var i Europa og havde deres livs tur: "Der var vi, i Europa, vi boede sammen, gik i teatret sammen, kom hjem sammen," siger Duffy. "Og folk siger: 'Åh min gud! det må have været så farligt!' Vi syntes, det var fantastisk.'"

Purl fortalte, hvor fantastisk det var, at de havde muligheden for en sådan oplevelse sammen.

Duffy's Dough

Forholdet blomstrede i 2020 og her i 2022 er kærligheden stadig høj. Så høj at de har valgt at dele den med en del andre. Derfor startede de en virksomhed, kaldet Duffy's Dough, et bagefirma, der hjælper foodies med at lave surdejsbrød derhjemme.

"Så vi er aldrig langt fra hinanden" fortæller Duffy.

Purl kalder det for et drømmescenarie, og Duffy kan kun være enig. Og hvad er så den mest udfordrende del af jobbet?

Purl fortæller: "Vi har ikke fundet det svære endnu. Jeg har ikke fundet det. Har du?" Hans svar: "Ingen"

De har virkelig glade dage, ser det ud til.