Keanu Reeves klar til at slå sig ned

Kendte

23/11/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Den folkekære skuespiller har haft utallige roller i filmens verden. Han har både været med i The Matrix og senest spilllet den hæsblæsende actionhelt John Wick i filmene af samme navn. Hans liv uden for spotlyset har dog ikke altid været rart. Men nu ser det ud til at ændre sig i mødet med sin nye kærlighed.

Reeves hårde liv

Den elskede filmstjerne voksede op næsten uden en far, som han ikke har snakket med, siden han var 11 og senere blev anholdt for besiddelse af herion.

Alligevel klarede han sig igennem de svære kår og vendte sig mod filmene i håb om at skabe et godt liv. Hans karriere eksploderede, da han var med i filmen The Matrix.

Og det var også der, han fandt sin første kæreste, Jennifer Syme.

Sit livs første kærlighed

Det var kærlighed med første blik og med hende fik han mulighed for at blive far. Dog var skæbnen denne gang ikke med ham, da parret opdagede, at lille Ava desværre var død i moderens mave.

Syme fik en fødseldepression, og parret gled lige så stille fra hinanden, da de begge kæmpede med sorgen over deres ufødte datter. Denne kamp fik en brat afslutning, da Syme på tragisk vis døde i en bilulykke.

Foto: Shutterstock

Single i mange år

Det fik ham til at følge ungkarlestien i mange år. Han skruede op for sin karriere og lavede den ene film efter den anden. Han boede ikke et fast sted, men lejede det ene hotelværelse efter det andet.

Han forklarede selv sit liv på denne måde: "Jeg har kun én kuffert nu og mindre værelser på hoteller."

Da han blev 40, ændrede han syn på livet sig

Han købte sit første hus, for som han sagde: "Jeg ville have et hjem."

Og der gik ikke mange år, før han også besluttede, før kærligheden dukkede op i form af Alexandra Grant. En kilde påpeger også, at Reeves gik igennem en meget mørk tid, da han mødte Grant, men Grants positive syn på livet og tålmodighed tillod skuespilleren at komme overens med sin smerte.

Med hende har han været sammen med i 11 år indtil videre.

Og da han blev spurgt, om de skulle have børn, svarede han lidt afværgende: "Jeg ved det. Jeg ved det. Jeg vil begynde at bruge kemi."