Ugens laveste priser: Så billig bliver strømmen i morgen

Forbrug

08/12/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Endelig er elpriserne med os!

Det har været en dyr oplevelse at bruge strøm i løbet af ugen, men heldigvis har priserne efterhånden stabiliseret sig for nu at gå den rigtige vej.

Faktisk ender weekendens første hele dag med at blive ugens billigste dag indtil videre, hvis vi kigger på gennemsnitsprisen - og du behøver heller ikke bruge en masse kræfter på at planlægge for at bruge strøm på det tidspunkt, den er billigst.

Prisen holder sig nemlig under 2 kroner per kW-time hele lørdags-døgnet!

Jævnt niveau

Døgnets højeste pris er faktisk i løbet af døgnets første time. Fra midnat til kl. 1 natten til lørdag skal vi nemlig betale 1,90 kroner per kW-time, uanset hvor vi bor.

I løbet af natten falder prisen en anelse, inden den så stiger minimalt i løbet af morgenen.

Fra kl. 12 lørdag middag og frem til midnat, inden det bliver søndag, falder prisen så stødt hver eneste time, og fra kl. 23 til midnat skal vi af med sølle 1,44 kroner per kW-time.

Gennemsnitsprisen for hele døgnet bliver 1,74 kroner per kW-time, så udsvingene er ikke særligt store.

Se prisen på din adresse

Ved at bruge pilen til højre for datoen i grafen herunder, kan du se udviklingen i priser time for time for både i dag og i morgen.

Graf og data er leveret af Elberegner.dk. Priserne er inklusive moms, og du kan vælge, om du vil se priserne med eller uden afgifter.

Hvis du vil have den helt præcise elpris for netop din adresse, skal du indtaste din adresse i feltet øverst i grafen. Så vil du kunne se, at priserne ændrer sig, så de passer til lige netop det, du betaler.

Graf: Elberegner.dk