Trænger du til flyveferie? Så deler influencer "hemmelig" måde til billige af slagsen

Forbrug

14/10/2023

Screenshot: TikTok @aroundtheatlas
Screenshot: TikTok @aroundtheatlas

Skrevet af Emil B.

Hvis du håber at få lidt vintersol, så læs med her, hvor en influencer viser dig, hvordan Google finder billige flyrejser til dig.

Det er TikTok-brugeren @aroundtheatlas, der viser dig, hvordan du kan spare tonsvis af penge, hvis du er lidt fleksibel i forhold til, hvor du vil flyve hen. I den korte video viser hun, at hun søgte efter tilbud ved hjælp af Google Flights.

Hun har indtastet en enkelt person, der rejser økonomiklasse. Det er ikke noget nyt. Hvad der derimod er nyt, er, at hun klikker på "anywhere", så afgang- og ankomsttidspunkterne forbliver tomme.

Inden for sekunder viser appen en kort med billige returrejser fra destinationer over hele verden – inklusive langdistanceflyvninger.

For eksempel kan du få en returrejse til Grækenland for kun 300 kr. eller transatlantisk rejse til New York for 3000 kr.

Hun er tydeligvis overrasket, og derfor spørger hun sine følgere: "Kender andre til dette? For jeg føler, at verden har holdt det hemmeligt, hvor fantastisk det i virkeligheden er!"

På siden af skærmen får du endda en opdeling af tilgængelige datoer, hvilket gør det nemmere at planlægge din sommerferie. Grupper kan også bruge det her smarte trick, da appen tillader, at flere personer rejser på én gang og stadig opnår store rabatter.

Mange reaktioner på det

Efter at have uploadet klippet til TikTok i weekenden har videoen fået over 500.000 visninger, mens folk planlægger deres næste tur.

En person sagde: "At tage til Manchester er dyrere end at tage til Barcelona."

Imponerende nok havde en tredje TikToker endnu en fidus til Google Flights og opfordrede folk til at bruge "udforsk"-knappen til at opnå lignende resultater.