Mekaniker: Genial hack til buler, mange ikke er klar over

Forbrug

14/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Den helt gratis metode kræver kun en tur til køkkenet i stedet for til mekanikeren.

I en video, der blev lagt op på TikTok, delte en amerikansk komiker den enkle måde at få din bulede bil til at se helt ny ud.

Det skriver The Sun.

@mikekimcomedy viste at ved at hælde kogende varmt vand ud af en kande på motorhjelmen af hans køretøj ændrer udseendet sig på få minutter. Efter at have hældt vandet på, lagde han sin hånd bagpå og skubbede forsigtigt bulen udad. Hæld det varme vand på bulen og omkring bulen, fordi det er såkaldt flekspunkter.

Han fortæller, at "når vi prøver at skubbe den ud, er den mere fleksibel. Det er lidt ligesom yoga for bilen. Sørg for, at der ikke drypper varmt vand, så du ikke brænder dig selv. Derefter stikker du din arm dybt ind i kofangeren og bruger derefter din anden hånd som vippepunkt. Skub så hårdt, som du kan."

Videoen overhældt med gode reaktioner

Videoen var oversvømmet med likes og kommentarer.

En bruger sagde: "Tak, det er for vildt!"

Imens tilføjede en anden: "Fantastisk. Tak fordi du delte dette."

En tredje kommenterede: "Fantastisk! Jeg elsker livshacks!"

Hvordan virker det?

Når den bulede del af bilen er varmet godt op, kan bulen forsigtigt poppes ud ved at skubbe fra den anden side.

Det bør nævnes, at dette trick sandsynligvis kun vil virke, hvis din kofanger er lavet af plastik. Og selvom varmt vand selvfølgelig kan gøre underværker, insisterer mange mennesker på at bruge koldt vand på det tidligere beskadigede område, efter at det er vendt tilbage til sin oprindelige form, for at hjælpe med at køle det ned og sætte det.