Mange kunder kender det ikke: Rema 1000 afslører smart trick

Forbrug

09/06/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Kendte du den mulighed?

Rema 1000 har en høj stjerne hos mange danskere.

Den norske dagligvarebutik har buldret på det seneste, og de har tilsyneladende ikke tænkt sig at stoppe lige foreløbigt.

I og med at deres tilstedeværelse i det danske land udvides, så er der også flere og flere danskere, der begynder at aflægge deres butikker et visit.

De nye - og sikkert også flere af de ældre - Rema 1000-kunder kender dog ikke til et særligt trick, som kan være guld værd, når der skal handles ind hos kæden.

Gør det nemmere at overskue

I en nylig video på Facebook fortæller medarbejderen, Simone, om det smarte trick, der vil gøre indkøbsturen meget længere.

For at udføre tricket skal du blot have downloadet Rema 1000's egen app.

"For eksempel hjemme hos mig, der har jeg en papdatter, som lider af cøliaki, som gør, at hun ikke må spise gluten. Så inde på Rema 1000-appen kan man for eksempel trykke på denne knap i midten (viser knappen i videoen, red.) og gå ind under det, der hedder glutenfri", siger kundeservice-medarbejderen og fortsætter:

"Så kan man se alle de forskellige varer, Rema 1000 har under kolonial, som er glutenfri. Det gør det hele lidt nemmere og lidt mere overskueligt", udtaler hun.

I Rema 1000-appen kan du sortere varerne ud fra en række forskellige certificeringer og kategorier såsom:

  • "Fuldkornsmærket"

  • "Nøglehulsmærket"

  • "Glutenfri"

Du kan se en video med det lille trick i videoen herunder.