Lidl gør det igen! Så lidt koster Lurpak fra på søndag

Forbrug

28/10/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Jævnligt hylder vi Lidl her på siden for deres fremragende tilbud. Og i dag er ingen undtagelse. De har nemlig sat smør på tilbud til en flot, flot pris.

Banker prisen helt i bund

For de fleste er pengene blevet mindre det sidste halve år. Særligt nogle varer er blevet væsentlig dyrere, så det er ekstra vigtigt at overveje, om man skal købe det eller undlade at købe det.

Men heldigvis har vi Lidl. Og fra på søndag gør de dilemmaet langt mindre med deres suveræne pris på smør.

Deres tilbudsavis er nemlig landet, og slår man op i det, ser man, at smør blot koster 18 kroner. Det er altså en pris, der er til at betale for stort set alle personer.

Og har du brug for at smørre det på noget, så kommer Lidl også til undsætning. Lige ved siden af smørret finder du nemlig det gode solsikkerugbrød fra Schulstad, der har fået en 34% fald i prisen, så det kun koster 15 kroner.

Smør og ost tyverisikret

For mange er dagligevarerne efterhånden blevet så dyre, at mange ikke kan følge med det.

Og det har fået folk til at blive desperate efter at få fat i de mest almindelige af slagsen.

Faktisk er det blevet så voldsomt, at mange steder nu er begyndt på at tyverisikre deres smør. For eksempel er en butik begyndt at sætte gule klistermærker på deres smør for at forhindre folk i at stjæle denne vare.

Men det er ikke den eneste vare, der er blevet tyverisikret. En anden person har også meldt ud, at ost også er blevet sikret. I dette tilfælde har de sat en større anordning på osten, som bliver aktiveret, hvis der er nogen, der får for lange fingre.

Der er heldigvis ikke kommet til Danmark endnu, men der går måske ikke lang tid, før det bliver relevant, hvis stigningerne fortsætter.