Kvinde mister brudekjole ved et uheld: Sådan fik hun den tilbage

Forbrug

04/05/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En brud er blevet efterladt fuldstændig knust, da hun opdagede, at hendes drømmebrudekjole ved et uheld blev solgt videre på et nærliggende bagagerumsudsalg. Med hjælp fra internettet skaffede hun den tilbage.

Gik i panik

Hvad ville du have gjort i den situation Liv Stirling var i? En dag indså hun, at den brudekjole, som var hos hendes barnepige til opbevaring, ved en fejl blev inkluderet i en skrivelse, efter barnepigen tragiske død.

Hun blev forfærdet over at opdage, at hendes drømmekjole ved en fejl blev transporteret til et bagerumsudsalg, hvor et uvidende par købte den. Hun gik derfor på Facebook med en desperat bøn

Lykketræf

Hun skrev en besked, hvori der stod: "Under de mest uheldige omstændigheder er min brudekjole muligvis blevet solgt hos Ford bagagerumsudsalg, da den ved et uheld blev taget under en rydning af min barnepiges lejlighed, hvor den blev opbevaret," og hun tilføjer: "Jeg mangler den stadig til min særlige dag og vil af hele mit hjerte finde den person, der muligvis har den, for at få den tilbage."

Hun beskrev kjolen som en Adrianna Papell kjole i størrelse 10, helt ny med tags: "Hvis du kunne dele og hjælpe mig med at krydse fingre for et mirakel, ville jeg virkelig sætte pris på det."

Efter hendes bønfaldende besked delte tusinder opslaget. En skrev også: "Håber virkelig, du får den tilbage. Jeg har delt i omkring 50 forskellige grupper og masser af lokale bryllupssider."

I et fantastisk lykketræf dukkede brudekjolen op en uge senere - til stor glæde for Liv og hendes vilde hold af SoMe-hjælpere.

Hun skrev selv: "Det føles som et mirakel, og jeg er over månen af lykke. Tusind tak igen til alle for al deres hjælp for at få dette til at ske. Jeg bærer nu en del af min barnepige med mig på min særlige dag."