Kvindes upassende bryllupstøj stjal rampelyset: Får nu hug af internetpolitiet

Virale historier

22/4/23 | 07:00

Foto: Reddit
Foto: Reddit

Skrevet af Emil B.

En bryllupgæst er blevet ramt af et væld af kommentarer, efter hendes nedringede tøj stjal folk opmærksomhed. Og nu får hun skæld ud af internettet får det. Dog tager nogle hende også i forsvar

Brugere på reddit hakker kvinden ned

En person på sitet Reddit har delt syv billeder af brylluppet, og det har ført til en del snak om, hvad der er passende, og hvad der ikke er passende.

Og særligt et af billeder tiltrak sig rigtig meget opmærksomhed. Det var nemlig et billede af en af personerne, der var iført en blå blondekjole, der blottede en dyb halsudskæring.

En person sagde: "Når du bare skal stjæle rampelyset," og en anden tilføjede: "Hun stiller målrettet sig selv foran bruden og hænger sine bryster i midten."

I mellemtiden kommenterede en tredje: "Hun er ikke trashy på grund af sine bryster, hun er helt og aldelses selv skyld i den. Selv med fladt bryst er hendes hoved foran bruden."

"I skal ikke blande jer i kvinders tøjvalg"

Andre havde dog noget helt andet at sige om situationen. De mente nemlig, at kommentarende var kvindehadske.

En bruger på sociale medier tog kvinden i forsvar og sagde: "Meget overraskende tænker kvinder med store t*ts ikke altid 'wow, når jeg læner mig sådan vil det få mine bryster til at se flotte ud!'"

En anden en tog hende også i forsvar "Hun valgte ikke sin kjole, hun valgte ikke sin bryststørrelse. Lidt trætte af, at kvinder bliver kaldt hakker eller trashy bare for deres kroppe."

En tredje person henledte opmærksomheden på en fyr på billedet, som blev set iført en baseballkasket og en hættetrøje – og spurgte, hvorfor folk ikke kommenterede hans tøjvalg.

Nogle helt andre latterliggjorde kommentarende om kvinden. De sagde: "Jeg elsker, hvordan fyren til venstre sørgede for at bære sin fineste baseballkasket til brylluppet.