Blind brud i chok over bryllupsgæsters krav

Udland

27/04/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Synes du, det er rimeligt af gæsterne?

En blind brud har fornærmet nogle af hendes bryllupsgæster, efter de krævede, at hun forbyder førerhunde at deltage i ceremonien - selvom hun selv har brug for en.

Angharad Paget-Jones, 29, blev stemplet som "bridezilla" (populært udtryk for en besværlig/krævende brud) af nogle af sine gæster for at nægte at rokke ved en række planlægningspunkter de har problemer med, herunder hendes menu, bryllupssted, og endda hendes valg af konfetti.

Chokerende nok har nogle af de inviterede gæster også klaget over de fire førerhunde, der er inviteret til brylluppet, da de er bekymrede for, at de vil få hundehår på deres tøj - på trods af at bruden har en førerhund ved navn Tudor.

"Bridezilla" for at afholde ønskebryllup?

Mediespecialisten fra det sydlige Wales tyede til Twitter for at dele sin frustration over hendes gæsters klager og sagde senere, at hun fandt det "sjovt", at folk har kaldt hende en "bridezilla" blot for at holde det bryllup, hun og hendes partner ønsker.

Hun tilføjer: "Jeg synes, det er ret sjovt, at jeg er blevet stemplet 'bridezilla', da det bare er folk, der ikke fik deres meninger igennem, der har kaldt mig det. Alle andre har sagt, at jeg har været ret afslappet omkring det hele."

"Min bryllupslokation er på et rigtig dejligt hotel med spa i de walisiske dale, nogle af de inviterede sagde, at det var for fancy, og de følte sig skræmt af stedet. Jeg fortalte dem, at det var det sted min partner og jeg valgte, fordi det var det mest tilgængelige og hyggelige. Men alligevel blev jeg kaldt en bridezilla for ikke at ville ændre min lokalitet, så det passede dem bedre. 

"Det andet tilfælde skete, fordi min konfetti er rosenblade, og personen mente, at det var for snobbet og sagde, at jeg bare kunne have brugt papir konfetti."

Angharad siger, at hun havde "et par" mennesker, der klagede over hendes førerhunde regel, og sagde at hun var "chokeret" over at høre at de faktisk havde et problem med, at hundene var til brylluppet.

Hun tilføjer: "Det var nogle få, der klagede. Vi har fire førerhunde der deltager med deres mennesker som gæster, inklusive min egen, Tudor, som er en stor del af brylluppet.

"Min første reaktion var ren chok, jeg var virkelig fristet til at skælde dem ud, men jeg bevarede roen og fortalte dem, at de jo havde den mulighed ikke at deltage, hvis hundene skulle være et problem. "De er ikke kæledyr, de er førerhunde og de er der jo af en grund."

Gæsterne var ikke færdige

Klagerne stoppede ikke der, og Angharad og hendes partner Stephen - som skal giftes i november i år - har også haft gæster, der nu beklager sig over deres menu.

Parret har forsøgt at imødekomme alle dem med allergier og diverse diæter, hvor det er muligt, men har nu også fået klager over at menuen bare ikke falder i deres smag.

"Jeg har haft et par inviterede, der siger, at de ikke kan lide vores menu, men da vi spurgte, om det var på grund af allergi, eller om det var fordi de var veganere eller af religiøse årsager, fik vi af vide, at de bare ikke kunne lide det, der ville blive serveret," forklarer hun.

"Til de mennesker har vi givet den mulighed at de selv skal betale for at skifte til en anden menu, eller vente på aftenbuffeten (der er kun cirka en time mellem). "Det faldt ikke i god jord, men de har altså haft 11 måneders varsel til at ændre mening.”

Angharad og Stephen har kun inviteret i alt 40 mennesker til deres bryllup og har fortalt gæsterne, at hvis de ikke kan lide det de har planlagt, skal de bare ikke komme - da de gerne vil have en "dramafri dag” når tiden kommer.

Internettet er ikke i tvivl

Efter at den kommende brud delte sine frustrationer på Twitter, blev hun oversvømmet med kommentarer fra folk, der forsvarede hende fra hendes klagende gæster. Nogle kommenterede, at hun burde være i stand til at gøre, hvad hun vil ved sit eget bryllup.

En anden kommenterede: "Det er DIT bryllup. Skide være med de andre. Hvis de ikke kan lide det, behøver de ikke at komme. Det udtrykte jeg også til mit eget bryllup. Nogle mennesker kom derfor ikke. Jeg fortryder ikke at jeg sagde det."

Mens en anden tilføjede: "En kvinde efter mit eget hjerte. Du ved, hvad du kan lide og vil have. Jeg fandt en god tjekliste i en bryllupsplanlægnings bog. Jeg krydsede de ting af, der ikke rigtig var mig, og planlagde med derfra med min partner. Vi holdt det enkelt på vores egen måde. Alle nød dagen."

Kilde: The Mirror