Føtex gør det for første gang: Deler mad ud i pinsen

Forbrug

16/05/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Det er mad, der ville gå på dato i løbet af helligdagene.

Inden personalet i føtex over hele landet går på pinseferie lørdag 18. maj bliver gode madvarer, der intet fejler, men som ville gå på dato hen over pinse-helligdagene, pakket og givet videre til lokale organisationer og væresteder.

Det skriver Salling Group i en pressemeddelelse.

Det er første gang, at føtex på tværs af Danmark uddeler overskudsvarer i forbindelse med pinsen, hvor varehusene holder lukket.

Stor succes ved andre højtider

Selv om traditionen omkring pinsefrokoster måske ikke er den samme, som vi kender fra jul og påske, ønsker føtex at give madvarerne videre.

På den måde giver varehusene en håndsrækning til andre, og madspildet bliver mindsket.   

Det glæder direktør i føtex, Morten Møberg, at være med til at gøre en forskel for andre i forbindelse med helligdagene.  

“Vi har oplevet stor succes med uddeling af overskudsvarer både i forbindelse med julen og påske. Vi ønsker at være med til at gøre en forskel for andre, og derfor giver vi overskudsvarerne videre til lokale organisationer og væresteder. Samtidig mindsker vi også madspildet. Jeg er både glad og stolt over, at vores mange medarbejdere giver en ekstra hånd og hjælper med at pakke overskudsvarerne til gode formål,” siger han.

Her bliver maden doneret

Det er første gang, at føtex uddeler overskudsvarer i forbindelse med pinsen - gode madvarer, der ikke fejler noget, men som ville gå på dato hen over helligdagene 

Varerne bliver pakket og uddelt lørdag den 18. maj efter lukketid 

Overskudsvarerne fra føtex går primært til lokale organisationer og væresteder