2 af 3 er forsvundet: Nu kommer Rema 1000 med opsigtsvækkende bøn

Forbrug

11/05/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Det er ved at blive et stort problem.

Butikstyveri gæller også de genstande inde i butikkerne der ikke har en stregkode.

Rema 1000 i Åbyhøj nær Aarhus står over for en usædvanlig udfordring, da to tredjedele af butikkens indkøbskurve på hjul er forsvundet.

Dagligvarekæden har valgt at adressere situationen gennem en venlig appel på deres Facebook-side, hvor de opfordrer kunderne til at bringe kurvene tilbage.

"Vi er super glade at vores kunder bruger vores kundekurve og endda tager dem med sig. Det er helt o.k., hvis blot de bliver afleveret igen," lyder det fra butikken i det sociale medie-opslag.

Har brug for dem

Butikken udtrykker en positiv tone i håbet om at få de forsvundne kurve retur og fortsætter med at bede kunderne om deres hjælp til at løse problemet.

Butikken har også lagt vægt på behovet for snarlig handling:

"Vi håber at se bare nogle af dem igen snarest." Dette afspejler en forståelse for, at kurvene er nødvendige for dagligdagens drift og kundeservice.

Ansvar for lokalsamfundet

Situationen har ikke kun skabt logistiske udfordringer for butikken men har også åbnet op for en diskussion omkring ansvar og fællesskabsfølelse i lokalsamfundet.

Med opslaget håber Rema 1000 i Åbyhøj at kunne genoprette normaltilstanden og fortsætte med at tilbyde gode indkøbsoplevelser for deres kunder.

Du ser opslaget fra butikken her: