Få bugt med rengøring af ovnlågen med genialt og billigt trick

Forbrug

15/05/2023

Screenshot: Instagram @bipmom
Screenshot: Instagram @bipmom

Skrevet af Emil B.

Ovnlågen er et af de steder, som ofte er behæftet med dårlig samvittighed. Men nu kommer en Influencer til undsætning med et billigt hack.

Rengøring af ovnlågen

bipmom er en dansk influencer, der til daglig hedder Louise Flensted. Hun deler gavmildt ud af tips og tricks til rengøringen af hjemmet. Og nu har hun altså delt ud af en genialt og billigt trick, der med garanti giver folk store øjne.

I videoen viser hun først, hvordan hun strøer natron ud over køkkenlågen, så det fordeler sig i et fint lag over det hele. Derefter finder hun citronsaften frem, og den hælder hun udover ovnlågen, så der skummer fint over det hele.

Til sidst finder hun sølvpapiret frem. Det bruger hun til at skrubbe natron og citronsaftblandingen med, og i næste klip ser vi så, at ovnlågen er blevet helt fint og ren igen. 

Brug af staniol

Nogle brugere under videoen spørger dog bekymret for, om ikke staniol ridser ovnlågen. Til det svarer en anden en: "Det er aluminium og meget blødt. Tror ovnglas er for “hærdet” til at blive beskadiget/ridset. Men skal ikke kunne svare 100%"

Ellers virker folk stærkt begejstret for tippet. En skriver fx: "Ej hvor sejt, det må jeg prøve🔥" og til det svarer bibmom, at "Jeg blev så overrasket over det🤗" og det svarer hun igen på med: "Lod det lige sidde lidt på, så gik det ret nemt af👏🏼✨"