IKEA-hack: Johanne omdanner seks tallerkenrækker til sytråd- og garnholder

Forbrug

17/04/2023

Screenshot: Instagram @johannekohlmetz
Screenshot: Instagram @johannekohlmetz

Skrevet af Emil B.

IKEA's mange sager kan ofte blive brugt på alternative måder. Johanne Kohlmetz deler her en metode til at omdanne tallerkenrækker til at holde sytråd og garn (og andet sygear)

Det flotte DIY-bræt

Johanne viser først, hvilke tallerkenrækker der er tale om. Det er tallerkenrækkerne til 25 kr. stykket, som I kan finde i IKEA. Hun viser så, hvordan hendes kæreste skærer en træplade ud for at gøre plads til de fine tallerkenrækker.

Hun siger så: "De kan nemlig bruges til noget, der er virkelig smart, hvis man har et kreaværksted. Jeg indkaldte Mads til noget handyhjælp, mens jeg færdiggjorde tallerkenrækkerne." Imens viser Mads stolt sit nye bræt op, mens Johanne maler de monterede tallerkenrækker i en pastelblå farve.

Hun putter så en masse forskelligfarvede sytrådsholdere på tallerkenrækkerne og slutter af med at sige: "Jeg putter målebånd, saks, men laver man andet kreativt, kan man måske også bruge det her tip."

Begejstrede kommentarer

Videoen, der allerede er liket 3.870 gange, har fået en masse begejstrede kommentarer med på vejen.

En skriver: "OMG TAK! Har set de der tallerken holder over det hele, men anede ikke hvor jeg skulle købe dem! 😂 tak!"

En anden skriver: "Ej hvor er det blevet fint! 😍 dejligt tippet kunne bruges! Og hvor smart med sådan en helt opslagstavle 👏🏻"

En tredje er også begejstret og giver et råd med på vejen: "Smart løsning på det evindelige problem med opbevaring af den sytråd! 👏👏😍 Jeg tænker at hvis du drejer den en kvart omgang så rækkerne er vandrette og ikke lodrette, så får du mere ud af den sidste række til målebånd mv."