Ekstremt sparetrick: "Jeg opbevarer mit tøj i køleskabet"

Forbrug

18/05/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Ifølge manden gør kulden tøjet rent for ham.

En mand kaldet en "ekstrem nærrigrøv" har ladet folk hæve øjenbrynene, da han brugte sit køleskab som tøjskab, skab og madopbevaring.

Det skriver Daily Star

Todd Moriarty fra USA ignorerede folks kommentarer, da han for nyligt optrådte i TLC's Extreme Cheapskates.

Tøj i køleskabet

Her lovede manden kun at bruge 5 % af sin løn - omkring 3.600 pund (30.825 kroner) om året på fornødenheder.

Han fik tilnavnet "bobledrengen" af sine venner, da han pakkede næsten alt i huset ind i plastik i håb om at få en god videresalgsværdi.

Da han optrådte på TLC's Extreme Cheapskates, viste han, hvor han opbevarede sit tøj, og det er tilsyneladende ikke i en garderobe.

Todd, der arbejder som lokomotivingeniør, åbnede sit dobbeltsidede køleskab og sagde:

"Lige nu har jeg noget tøj i Ziploc-poser. Så slipper jeg for at putte dem i vaskemaskinen, det dræber faktisk bakterierne ved at have dem derinde. På den måde sparer jeg på vaskemiddel, jeg sparer tid. Jeg skal ikke bruge strøm til at køre min vaskemaskine."

15 år gamle bukser

Han tog en af ​​Ziploc-poserne frem og afslørede, at han har haft tøj, siden han gik i gymnasiet, og at de stadig dufter frisk.

"Dette er et par jeans, jeg købte for 15 år siden. Se den, helt som ny." sagde han og gav den et snus og tilføjede: "Ja, som om jeg lige har købt dem." .

Han tilføjede: "Jeg er ligeglad. Jeg er ligeglad med, at nogle mennesker måske tror, ​​at nogle af mine vaner er gået over gevind nu. Jeg mener, jeg har for guds skyld tøj i mit køleskab. Jeg mener, det er ret nærrigt."

Multi-purpose jacuzzi

Todd delte også et andet pengebesparende tip om hans "multi-purpose" jacuzzi, hvor han vaskede tøj, tog brusebad, rensede køkkengrej og varmede mad op.

"Det er ikke nødvendigt for mig at bruge vaskemaskinen, fordi den bare kostede for mange penge. Jeg kunne bare genbruge vandet lige her. "Ved at bruge spabadet vil jeg sige, at jeg sparer omkring 30 til 40 $ om måneden (200-275 kroner)," forklarede Todd og tilføjede afslutningsvist:

"På den måde behøver jeg ikke bruge mine apparater. Dette boblebad, jeg mener, denne ting er en pengebesparelse."