Mekaniker køber kun dette bilmærke: Her er hans overraskende grund

Bil og motor

14/10/2023

Foto: YouTube @Scotty Kilmer
Foto: YouTube @Scotty Kilmer

Skrevet af Emil B.

En populær mekaniker har forklaret årsagen til, at han kun bruger biler og lastbiler fremstillet af et bestemt firma.

Den berømte bilmekaniker Scotty Kilmer har udtalt årsagen til, at han er en så stærk tilhænger af biler fremstillet af Toyota.

Den populære YouTuber har været mekaniker i over 55 år og lægger regelmæssigt videoer op, hvor han giver tips til, hvordan man undgår skader, og hvilke biler der er de bedste at købe, både nye og brugte.

Scotty forklarede imidlertid i en video, hvorfor han kan lide Toyotas udvalg af biler og påstod, at deres pålidelighed betyder, at førere kan spare penge i det lange løb: "Som mekaniker har jeg arbejdet på masser af biler i løbet af de sidste fem årtier, og jeg kan personligt bevidne Toyotas kvalitet selv. Pålideligheden af en Toyota skyldes i høj grad dets lave antal mekaniske problemer."

Endnu en overraskelsle ved Toyota

Og så kommer han med en gedigen overraskelse: "Her er noget, som ikke mange mennesker ved. At købe en Toyota vil faktisk spare dig en masse penge i forhold til andre mærker."

I videoen bemærkede Scotty, at Toyota'er solgt i USA typisk kører mellem 300.000 og 400.000 kilometer. Men med regelmæssig vedligeholdelse tilføjede han, at han kender en bilist, der har kørt over 2.400.000 km. i sin 2008 Toyota Tacoma pickup-lastbil, som bruges til at levere medicin i North Carolina og Virginia.

Scotty påpegede også, at mange køretøjer produceret af Toyota nemt kan bruge den samme motor og transmission i op til 1.400.000 km.

Derudover tilføjede Scotty, at det typisk koster mindre at servicere og reparere Toyota'er, med færre ting, der kan gå galt på modellerne: "Så her er spørgsmålet: hvor meget vil disse reparationer koste dig, og hvordan sammenligner det sig med andre biler i branchen?"

Og han rundede af med at sige: "En undersøgelse fandt, at Toyota'er gennemsnitligt koster omkring 3.100 kr. om året i vedligeholdelses- og reparationsomkostninger. Læg det i perspektiv, branchegennemsnittet er 4.600 kr. Det er mere end en forskel på 1.500 kr."