Nabo fanget i færd med at stjæle nabohavens afgrøder: Dét blev der reageret voldsomt på

08/06/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En kvinde blev rasende, da hun opdagede sin nabo med en saks i hånden, mens hun forsøgte at stjæle hendes haveafgrøder. Det skete på trods af, at hun tidligere var blevet bedt om at lade være. Og hun blev rasende.

Klippede alle urterne af

Den forurettede havde en lille køkkenhave med grøntsager og krydderurter, som to af hendes naboer havde tilladelse til at klippe af fra, når de havde brug for det.

Desværre blev hun voldsomt irriteret, da nabokæresten begyndte at klippe stort set alle bladene af urterne. I et Reddit-indlæg forklarede kvinden, at nabokæresten "tilfældigvis havde introduceret sig selv, mens jeg var i gang med at plante urterne". Derfor tilbød hun at give hende nogle, når de havde haft tid til at vokse lidt.

To uger efter, da kvindens urter havde fået en chance for at gro, snittede nabokæresten "alle blade nær urterne". Kvindens kæreste gik hen til naboen og forklarede, at det var for tidligt at tage urterne. Naboen undskyldte og lovede, at kæresten ikke ville nærme sig urterne uden tilladelse.

Desværre blev nabokæresten en uge senere opdaget ved urtehaven med en saks. Kvinden sagde derfor: "Fremover få dine urter i butikken." Hun var forbløffet over at have tænkt på det øjeblikkeligt, da hun normalt først kommer på en god replik ti minutter efter.

Den flove nabokæreste blev skamfuld og gik tilbage ind i sit hus. Kvinden håbede, at episoden havde været så pinlig for nabokæresten, at hun ville holde sig væk for altid. Efter indlægget sagde kvinden, at ingen af hendes urter var blevet beskadiget, og at alt voksede flot tilbage.

Gode reaktioner fra Redditfolk

Reddit-indlægget modtog hundredvis af kommentarer, hvor mange delte deres egne problemer med naboer.

En kvinde fortalte, hvordan hendes frimodige nærmeste nabo brugte en stige til at kravle over hendes hegn og stjæle alle hendes kirsebærtomater.

En anden bruger af forummet opdagede, at nogen stjal alle hans grøntsager. Han forsøgte at tale med personen, men da hun ikke forstod engelsk, måtte han sætte et hegn op.

Kommentatoren tilføjede: "En dag fandt han hende der, hvor hun holdt fast i hegnet og gav ham onde blikke, mens han arbejdede i sin have!"