Døjer du med kruset hår? Kvinde hyldes for sin bedstemors opskrift til at få styr på det

08/11/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

De fleste af os kender vist til problemer med kruset hår.

Hvis du ønsker at få mere silkeagtigt hår, kan det kræve at du virkelig bruger lidt tid på at pleje det.

Du vil sandsynligvis have prøvet flere metoder og fundet nogle, der er mere succesfulde end andre, men hvis du stadig leder efter en go-to måde at opnå det look, du ønsker, så lyt efter.

Deler bedstemors opskrift

En kvinde tog til TikTok for at dele sin perfekte "krusfri" hårmetode, som hendes bedstemor plejede at bruge på hende, da hun var barn - og hun sagde, at hjemmemedicinens resultater er det værd selvom den lugter fælt.

En bruger kendt sot m 'Lifegamer' på TikTok delte en video, hvor hun har en plasticpose på, der dækker hendes hår, lukker fugten ind fra hårmasken, og hun delte, hvad der var i blandingen.

Overraskende ingredienser

Og ingredienser vil nok komme bag på de fleste

"Vi havde kun havregryn, æg og mayo da vi voksede op, men bananen hjælper med at maskere mayoen. Håret er dog frizz-frit og silkeagtigt efter!" skriver hun under videoen som hun har uploadet på TikTok.

Over toppen af ​​videoen, hvor hun havde hårmasken i, skrev hun:

"Jeg tvang mig selv til at lægge mayo, et råt æg, aloe vera, hvide ris, havregryn og en halv banan som hårmaske, for da min Bedstemor plejede at gøre det for mig, da jeg var barn, havde jeg det længste, silkebløde, krusfrie hår nogensinde."

Hun anbefalede at gøre det en gang hver tredje uge for at få de bedste resultater. Hun havde underteksten til videoen: "Lugten er mayo er dog lidt hård", efterfulgt af et opkastende ansigt.

Det virker virkeligt

I kommentarerne blev folk chokeret over kombinationen af ​​ingredienser, hvor en påpegede, at du skulle skylle dit hår med koldt vand, så "ægget ikke bliver tilberedt."

Nogen sagde: "Første gang jeg lavede en bananhårmaske, vidste jeg ikke, at du skulle blende den, og så brugte jeg timer på at få den ud af mit hår med en lusekam", efterfulgt af en grædende emoji.

En anden skrev: "Jeg kan huske, at jeg gjorde dette for hver dag, jeg vaskede, men da blandingen begyndte at DRYPPE ned over mit ansigt og på halsen, kunne jeg ikke klare det mere."

Kilde: Mirror