Vanvittigt syn: Bil brager gennem husmur

112

15/09/2023

Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk

Skrevet af J. Bøgen

Det kan vist ikke kaldes en lovlig parkering ...

Der kan være mange grunde til, at man bliver vækket om natten.

Måske har du et spædbarn, der begynder at græde. Måske har du en hund, der har jaget et egern op i et træ. Måske skal du på toilettet.

Uanset hvad er det, heldigvis, de færreste, der oplever at blive vækket af et stort brag, fordi der holder en bil halvt inde i deres dagligstue.

Der er ikke nogen meldinger om, hvorvidt beboerne i huset på Vejlevej uden for Brande faktisk var gået i seng, da de kl. 01.09 natten til fredag ringede til politiet for at fortælle, at der altså holdt en bil delvist inde i deres stue - og at man forresten gennem det store hul i muren kunne se resten af bilen stå i beboernes have.

Blæste over det tilladte

Hvordan bilen så endte med at brage gennem husmuren er jo så et større mysterium, men efter føreren blev bedt om at blæse i en alkoholmåler, kom vi noget nærmere svaret.

"Føreren blæser op over det tilladte," fortæller vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Anders Olesen, til TV Midt Vest. Hvor meget over oplyser vagtchefen ikke.

Den 30-årige mand, der sad bag rattet i bilen, er nu blevet anholdt og sigtet for spirituskørsel. Ingen personer kom ifølge vagtchefen til skade i forbindelse med uheldet.

Foto: Presse-fotos.dk