Kvindes 'liv reddet' efter at have fået besked om ikke at køre ved grønt lys

112

14/09/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Nu opfordrer hun alle andre til at følge det selvsamme råd!

En kvinde har delt nogle potentielt livreddende råd, der forhindrede hende i at blive involveret i en bilulykke. Helen Villiers, kendt som @liberationhelen på TikTok, hørte rådet - som hun har hyldet som 'det bedste nogensinde' - fra en anden TikToker og ønsker nu at dele det endnu mere.

Helen var på til videodelingsplatformen for et par dage siden og krediterede TikTok for 'at redde [hendes] liv'.

Mens hun talte til kameraet siddende i sin bil, fortalte hun sine følgere: "TikTok reddede lige mit liv.

"Jeg er stadig i chok. For et par måneder siden så jeg en TikTok-video af en kvinde, der er bedemand eller patolog, der sagde, at der er ting, hun aldrig ville gøre på grund af sit arbejde.

"Og en af dem var, at ved et T-kryds, når lyset bliver grønt, ville hun altid vente et øjeblik, inden hun kørte, bare for at være sikker på, at nogen, der kom den anden vej, ikke havde set hende da hun havde set så mange mennesker dø i sidekollisionsulykker."

Helen fortsatte med at sige, at det kloge råd havde "siddet fast i [hendes] hjerne", og det har siden betalt sig, fortæller hun nu.

Brugte det - og overlevede

"Så jeg var ved T-krydset, og lyset blev grønt, og jeg var ved at køre derfra - og jeg har en ret hurtig bil - men det gjorde jeg ikke, og jeg tænkte, nej, du bør gøre, hvad [TikTok-brugeren] sagde.

"Det hele skete inden for et splitsekund [...] og mens jeg tænkte 'vent lige', kom denne bil ned ad bakken og over T-krydset, gennem et rødt lys ved måske 80 km/t.

"Det er en hastighedsbegrænsning på 50 km/t," tilføjede hun.

Fordi Helen havde rådet in mente og ventede et øjeblik ved lyset, undgik hun altså en kollision med den hurtige bil.

"Jeg ved ikke, hvor jeg ville være lige nu [hvis jeg ikke havde ventet], men jeg tror ikke, jeg ville sidde på min indkørsel og være klar til at indspille en podcast," tænkte hun.

Nu opfordrer Helen andre til også at vente ved grønne lys, når de kører, og "tage en dyb indånding," og kalder det "det bedste råd nogensinde."

Brugerne er enige

Hvem den originale TikToker var, som hun fik rådet fra, har Helen nu fundet ud af med hjælp fra sine følgere. Det viser sig, at det var en kvinde ved navn Lauren the Mortician.

I kommentarfeltet takkede Helen Lauren og skrev: "Tusind tak. Jeg er ikke på hospitalet (eller værre) på grund af dig! Tak."

Folk har siden været hurtige til at rose Lauren for at "have så stor indflydelse."

En person sagde: "Jeg venter lige lidt ved grønt lys, siden jeg så din video, og jeg fortæller det til andre. Du har en større indflydelse, end du indser!"

"Lauren the Mortician redder liv her," tilføjede en anden, mens en tredje betegnede Lauren som "den faktiske definition af en engel."

Det viser bare, at TikTok handler om mere end sjove videoer med ringeklokker og underholdende katteklip.

Kilde: LadBible