Strid om larm: 77-årig kastede tagsten efter nabo

112

28/10/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

En helt tredje mand valgte at gøre livet surt for ordensmagten, da de ankom.

Der er næppe noget mere irriterende end larmende naboer.

Ikke desto mindre er det nok de færreste, der vil ty til de ekstremer, en 77-årig mand benyttede sig af, da en nabostrid gik over gevind.

På en adresse lidt uden for Skælskør valgte manden nemlig at kaste en tagsten efter sin 46-årige nabo. Stenen ramte naboen på foden, og efterfølgende uddelte den 77-årige slag til både naboens hoved og bryst.

Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Det er ikke umiddelbart tydeligt, om den 77-årige var træt af, at naboen larmede, eller om den voldsomme reaktion skyldtes klager fra den 46-årige.

Da politiet troppede op på adressen var der imidlertid en helt tredje mand på stedet, som ikke brød sig om at se ordensmagten. Af uransalige årsager blev en 34-årig mand nemlig opfarende og begyndte at råbe skældsord efter betjentene.

For at få ro til deres arbejde, endte betjentene med at anholde manden og sigte ham for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Den 77-årige blev sigtet for både vold og hærværk, da en motorcykel, der stod på stedet, også blev beskadiget som følge af raseriudbruddet. Han blev taget med til politistationen i Slagelse og løsladt igen torsdag aften kl. 19.05 efter endt afhøring.