Spidskandidat fra Nye Borgerlige kørt ned, da han ville hænge plakater op

112

11/10/2022

Foto: Privat, Facebook
Foto: Privat, Facebook

Skrevet af Redaktionen

Brian Nielsen fra Nye Borgerlige havde ikke den heldigste dag på 'kontoret', da han skulle hænge sine plakater op. Han endte med at blive kørt ned.

Brian Nielsen er spidskandidat for Nye Borgerlige i Thisted og Morsø Kommune. Da han sammen med sit team af frivillige skulle hænge sine egne valgplakater op, skete der noget ganske uforudsigeligt.

Spidskandidaten havde lige hængt en plakat op ved et busstoppested, og ville derefter krydse vejen for at hente flere plakater.

"Jeg ser, at der ingen trafik er fra højre, og der er heller ingen biler fra venstre. Jeg går ud på vejen og når lige at tænke, at der er noget galt, så jeg vender mig om, og ser denne hybridbil komme mod mig. Så hopper jeg! Ved at jeg gør det, havner jeg på motorhjelmen, rammer forruden og bliver slynget en tre meter hen ad vejen bag bilen. Så ligger jeg der og roder rundt,” fortæller Brian Nielsen til Nordjyske.

Bilisten havde ikke umiddelbart nogen mulighed for at undgå Brian Nielsen, og heldigvis kunne folketingskandidaten komme op igen ved egen hjælp.

Bilen fik nogle slemme buler og forruden blev knust.

I en video på Facebook, fortæller Brian Nielsen, at uheldet var hans egen skyld, og han selv er en klodsmajor.

Han mener ikke, at han så sig ordentligt for. Bilen var i en blind vinkel, og så kunne han ikke høre bilen, fordi den kørte på en elmotor.