Smadrede rude i togdør og sprang ud - ville have togfører til at vende toget

112

06/11/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Han missede sit stop, fordi han var faldet i søvn ...

Vi har nok allesammen prøvet at falde i søvn i toget. Nogle af os har måske endda prøvet at sove så tungt, at vi missede vores stop.

Men jeg håber, det er de færreste af os, der i så fald har reageret som en 27-årig mand gjorde i fredags.

Manden skulle have været af i Horsens, men var altså faldet i søvn, og derfor kom han ikke af, inden toget fortsatte sin rute nordpå mod Skanderborg.

Da den 27-årige så vågnede, reagerede han imidlertid ikke ligefrem roligt på den uheldige fejl. Faktisk forsøgte han at komme ind til lokoføreren for at få vedkommende til at vende toget.

Men det var kun starten på den begivenhedsrige togtur for de andre passagerer, skriver TV 2 Østjylland.

Hoppede ud af vinduet

Den 27-åriges aggressive adfærd førte nemlig til, at politiet blev tilkaldt, så betjentene stod klar til at tage manden med.

Der var imidlertid det problem, da toget rullede ind på perronen i Skanderborg, at manden ikke var på toget.

Han havde nemlig smadret en rude i døren i togets forreste vogn og var hoppet af toget, da farten var sat ned under indkørslen til perronen. Da det var mørkt, var der ikke nogen, der lagde mærke til det.

Betjentene måtte derfor på en mindre jagt for at finde manden, og der var jackpot, da betjentene fik øje på en mand i joggingtøj i et lyskryds nær Skanderborg Station.

Manden havde nemlig fået snitsår, da han hoppede ud gennem den smadrede rude, og derfor skulle betjentene ikke bruge særligt lang tid på at regne ud, at det var den mand, de ledte efter.

Lang række sigtelser

Betjentene anholdt manden og tog ham med på stationen for at sove rusen ud. Historien melder ikke noget om, hvorvidt manden gjorde modstand under anholdelsen, men sikkert er det, at den 27-årige kan se frem til flere sigtelser.

For det første er han nemlig sigtet for hærværk og trusler mod lokomotivføreren samt forstyrrelse af samfærdsmidler.

Men manden, der i øvrigt er fra Juelsminde, er også sigtet for at være i besiddelse af intet mindre end 46 gram hash.

Han er blevet løsladt i løbet af weekenden.