Politiet bukker under for presset - nu får vi endelig svar

112

20/12/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Er du enig med Politiet?

Kender du det med, at man bliver spurgt om noget så mange gange, at man til sidst kommer med et svar, selvom man egentlig havde planer om ikke at svare?

Nogenlunde sådan lyder det til, at Politiet har det her i det december.

I hvert fald har de lagt et opslag på Facebook, hvor de forklarer, at de ikke kan klare det mere - de bukker under for presset.

Og hvad er det så for et pres? Det er presset fra de (lyder det til) ufatteligt mange gange, de bliver stillet det præcis samme spørgsmål hver eneste december.

Men nu kan de ikke undvige mere, og derfor får vi endelig svaret på det spørgsmål, mange af os sidder med!

Artiklen fortsætter under opslaget, som lyder:

"VI BUKKER UNDER FOR PRESSET - HER FÅR I VORES SVAR

December er godt i gang, og juleaften nærmer sig med hastige skridt. Af den årsag har vi traditionen tro modtaget det samme spørgsmål et hav af gange i løbet af årets sidste måned, ganske som vi plejer.

Hidtil har vi formået at glide af på at svare på spørgsmålet, fordi vi ved, det er et område, som deler vandene, og det er ærligt talt et hvepsebo, vi ikke har haft lyst til at stikke vores hænder ind i.

Nu er presset på os dog blevet for stort, og i år føler vi os nødsagede til at besvare det spørgsmål, vi får igen og igen hver eneste december.

Vores svar er: Ja... Ja, vi vil betegne Die Hard som en julefilm.

Yippee Ki Yay, mønsterborgere."

Så nu har vi endelig Politiets svar på et spørgsmål, der i årevis har ført til stor diskussion, frustation og måske endda irritation hos mange af os!

Men en ting er, hvad Politiet og alle andre synes - hvad mener egentlig John McClane selv?

Det er givetvis svært at spørge en filmkarakter, hvad vedkommende mener om et spørgsmål fra den virkelige verden, men det andetbedste i den situation må så være at få svaret fra den skuespiller, der spiller rollen.

Og i 2018 kom Bruce Willis selv faktisk med sit svar på spørgsmålet. Se bare i videoen herunder.