Politi leder efter to unge mænd: Leg med pistoler førte til evakuering af butikscenter

112

26/03/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Hvis du kan hjælpe politiet i deres efterforskning så kontakt dem på 114.

Torsdag den 23. marts blev butikscentret Borgen i Sønderborg evakueret efter en anmeldelse, om at en person var set i centeret med en revolver.

Siden har Syd- og Sønderjyllands Politi efterforsket sagen, hvilket nu fører til en opfordring til de unge mænd om at henvende sig til politiet

Center evakueret

Syd- og  Sønderjyllands Politi opfordrer nu de to unge mænd, der torsdag eftermiddag løb rundt med legetøjsvåben i butikscentret Borgen i Sønderborg, til at henvende sig til politiet.

Torsdag klokken 15.49 modtog Syd og Sønderjyllands Politi en anmeldelse fra en borger, der havde set en ung mand i shoppingcenteret med en revolver. Centeret blev af sikkerhedsmæssige årsager evakueret men efter et par timer var situationen tilbage til normal.

Løber rundt med legetøjsvåben

Politiet er nu i gang med at efterforske sagen og har blandt andet gennemset overvågningsbilleder og videoovervågningsmateriale fra centeret. Her kan man se to unge mænd, der løber rundt og leger med legetøjsvåben.

Der kan være tale om et strafbart forhold, hvilket efterforskningen vil afklare.

De unge er endnu ikke identificerede, men politiet opfordrer dem til at henvende sig til politiet. Der er tale om to yngre mænd.

Har du informationer, der kan hjælpe politiet i efterforskningen, så ring på 114