Vanvittig pris fra Lidl: Få et smørret grin med hjem

Forbrug

26/03/2023

Foto: shutterstock
Foto: shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Det er smørret, der gør 'et, som man siger. Og det kan man sandelig få smag for i Lidl op til påske

Smør har været en af de varer, der har taget en himmelflugt i forbindelse med de stigende fødevarepriser. Faktisk steg prisen i 2022 med næsten 50% ifølge Politikken.

Selvom mange butikker har kørt med tilbud på smør med korte intervaller for at trække prisen i den anden retning for at trække kunder til. Men nu tager Lidl førerpladsen i tilbudsræset.

Ikke en aprilsnar

Op til påsken sætter Lidl nemlig prisen på deres eget smørprodukt, Sødergården, ned til 5kr. per pakke fremgår det af deres tilbudsavis. Man kunne godt tro, at risen er en tidlig aprilsnar når tilbuddet gælder 1. april - og kun den ene dag - men det er altså ikke tilfældet. Den slags "snyde"-tilbud strider nemlig imod loven, og forbrugerombudsmanden har behandlet mange sager om vildledende markedsføring.

Hvornår var det billigere?

Det er svært at huske, om prisen på smør har været billigere det seneste stykke tid, og det vil helt sikkert få mange mennesker til at strømme i butikken efter det gule guld. Sikkert også mennesker, der må gå forgæves eller kommer på den forkerte dag.

Med sådan en pris kan man hurtigt komme til at føle sig som den sidste smørtyv for i dag, men det er hverken tyveri og chancen for, at man er den sidste er nok også minimal.