Nyfødt baby bortført fra hospitalet: Bedstefar anholdt

112

29/01/2023

Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk

Skrevet af Redaktionen

Med hjælp fra borgere lykkedes det politiet at få anholdt en bedstefar, der havde bortført sit nyfødte barnebarn fra Slagelse Sygehus.

Politiet havde efterlyst manden, der havde bortført den nyfødte baby. Dermed lykkedes det at pågribe ham, og politiet kom efterfølgende med en update via samme medie.

“BORTFØRELSE AF SPÆDBARN I SLAGELSE – efterlyste køretøj er nu standset og eftersøgte anholdt – barnet i god behold. TAK FOR HJÆLPEN TIL BEFOLKNINGEN FRA SSJÆ POLITI”

Til bt.dk udtaler vagtchefen for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Bo Georg Petersen:

“Det var borgere, der så og genkendte bilen, der førte til anholdelsen. Bedstefaren er anholdt og sigtet for bortførelse af barn efter straffeloven. Den anholdte er kørt til Næstved til afhøring, og barnet er blevet kørt til fødeafdelingen på Slagelse Sygehus til kontrol, og så tager de sociale myndigheder sig af barnet.”

Det tog politiet cirka halvanden time at få manden anholdt. Han blev anholdt i Ringsted, men politiet fandt ham hurtigt ved hjælp af tips fra borgerne og dermed var de i hælene på kidnapperen næsten fra start.

Også babyens mor og et andet familiemedlem blev tilbageholdt af politiet, hvilket skyldes, at årsagen til baby-bortførelsen formentlig har været, at de sociale myndigheder ville tvangsfjerne barnet efter fødslen.