Kørte ind og sad fast på letbanens skinner lørdag: Søndag gjorde hun det igen

112

09/01/2023

Skrevet af Redaktionen

Der var kommet for mange genstanden ind under vesten hos den kvinde, der af to gange kørte ind på letbaneskinnerne i Aarhus. Nu er hun sigtet for spritkørsel.

Det burde faktisk ikke være muligt, men det var det.

Den samme hændelse skete to gang i løbet af weekenden på præcis det samme sted. Og sørme om det ikke begge gange var den præcis samme kvinde i den præcis samme bil, der valgte at skære ind på letbanesporene i Lystrup ved Aarhus.

Første gang kvinden forvildede sig ind på letbanesporene var lørdag klokken 20:30. Anden gang var dagen efter, hvor hun klokken 19:30 måtte se sin biltur slutte direkte på sporene ved letbanen. Lørdag nåede kvinden at køre 100 meter på sporene inden bilen satte sig fast.

Ingen af gangene var resultatet noget, der endte med personskade. Til gengæld endte begge hændelser med sigtelser for spritkørsel.

"Hun bliver sigtet for spritkørsel begge gange, da vi har en mistanke om, at hun havde en promille over det tilladte. Hun er også sigtet for mangel på agtpågivenhed, da hun har ikke har været opmærksom nok i trafikken," fortæller kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, Jakob Christiansen, til Lokalavisen Aarhus.

Politiet har oplyst, at der er blevet taget en blodprøve fra kvinden for at fastslå hendes promille.