Genkender du denne man? Politiet efterforsker ildspåsættelse

112

11/7/22 | 10:37

Foto: Nordjyllands politi
Foto: Nordjyllands politi

Skrevet af Kathrine Frich

Politiet beder om hjælp

I øjeblikket efterforsker Nordjyllands politi en sag hvor der er blevet sat ild til noget træ i en spejderhytte 

Det skriver NewsBreak 

Sort trøje og mørke bukser

Spejderhytten ligger i området omkring Løgstør 

Efterforskningslederen, politikommissær Mikkel Brügmann fortæller i en pressemeddelelse: 

"Lørdag den 2. juli 2022, klokken 20.58, blev der anmeldt en brand i en spejderhytte på Brøndumvej, Brøndum, 9670 Løgstør. Brandvæsnet fik hurtigt slukket ilden på stedet, og der skete derfor kun begrænset skade. Heldigvis," fortæller han og fortsætter: 

"Politiets efterfølgende undersøgelser på gerningsstedet viste, at en person var brudt ind i spejderhytten, hvorpå der var blevet tændt til noget træ, der lå på gulvet i hytten. Stedets overvågning viste, at gerningsmanden var iført en sort trøje, mørke bukser, grå strømper, sorte sneakers med hvis sål og grå handsker samt en sort elefanthue for sit ansigt."

Branden var antændt med vilje

Der bliver set med stor alvor på sagen, da det kan konstateres at ilden var anstændt med vilje. 

"Vi ved, at det kan være svært at genkende gerningsmanden, der er maskeret, men vi håber alligevel, at nogen har bemærket noget mistænkeligt omkring spejderhytten på gerningstidspunktet," siger Mikkel Brügmann.

Ind til videre peger politiets afhøringer på, at det kan være en lokal person, der kort før branden er blevet set på en rødlig knallert med retning mod spejderhytten. 

"Føreren har et signalement, der synes at passe med videoovervågningen, ligesom vedkommende formentlig medbragte en dunk. Det gør selvfølgelig denne knallertfører meget interessant for vores efterforskning," lyder det.